Quote

Ceaiul de la ora fresh: White Tea by Elizabeth Arden

A CUP OF WHITE TEA
Într-o zi caniculară de vară starea de spirit și de agregare mi s-a schimbat brusc: din bucureșteancă scursă de căldură am devenit brusc o călătoare exotică, revigorată și înfloritoare, purtată pe tărâmuri noi 🙂
Cum s-a produs minunea?

Printr-o magie, evident:
Florența și Andreea ne-au chemat în grădina magică de la Green Tea, cea cu trandafiri și cireși, cu iasomie în cești și limonadă în paharele aburinde. Și au pulverizat în aer noul parfum fresh White Tea de la Elizabeth Arden. Iar arșița verii a dispărut pe loc, înlocuită de aromele răcoritoare ale unui loc de vis. Plin de flori albe și proaspete.

PARFUM DE FLORI ALBE – PUR. ȘI SIMPLU
White Tea (edt 50 ml – 159 lei, edt 100 ml – 220 lei) este un parfum ce capteaza puritatea si simplitatea ceaiului alb. White Tea este pur, delicat si rafinat, te transpune intr-un moment de rasfat si relaxare catre lucrurile simple si familiare dintr-o zi calda de vara, o carte buna si o ceasca de ceai. Un parfum bogat, care te incanta cu note delicate de mandarina italiana, ceai alb si acorduri de iris alb, iar la baza te invaluie cu notele de boabe de tonka si mosc.

NOTELE REVIGORANTE
Un parfum care te învăluie din cap până în picioare cu note floral-fructate răcoritoare (atât din sticluța cu pulverizator, cât și din cutia cu loțiune fină de corp).

Parfumul de deschide exploziv, ca într-un basm, cu Mandarine Italiene, Extract de Salvie, Feriga Alba Japoneza.
Notele de mijloc te învăluie apoi cu Extract de ceai alb, Mate Absolute Paraguay (bautura specifica zonei) , Acorduri exotice se deschid în inima parfumului: Iris Alb și Extractul de Sapucaia.

Iar acordurile de bază te vrăjesc definitiv și irevocabil, ca o invitație într-o călătorie exotică în jurul lumii: după feriga albă din Japonia, Mate de Paraguay și extractul de Sapucaia (adus din Brazilia), notele de final te vor cuceri cu Lemn de Madras (oras din estul Indiei), Seminte de Ambrette (o planta medicinala aromatica din India), Seminte de Tonka (culese din copacii din America Centrala si din nordul Americii de Sud -Guyana, regiunea Orinoco), Moscul asiatic.

White Tea – the fresh o’clock tea. O pulverizare revigorantă, plină de simboluri si invitații exotice… Unde mai călătorim astăzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *