Quote

Cea mai nouă clinică de estetică de lux din București

Raluca Bădulescu, Andreea Bănică şi Tania Budi, printre vedetele prezente la deschiderea celei mai noi clinici de estetică de lux, din Capitală: DR. Pascal Dameh Clinic

Zilele trecute a avut loc evenimentul de deschidere al celei mai noi clinici de estetică şi chirurgie din București, Dr. Pascal Dameh. Inaugurarea a reunit o serie de vedete, direct interesate de zona de beauty & lifestyle: Raluca Bădulescu, Andreea Bănică, Tania Budi, Betty Blue, Anna Roman, sunt doar o parte dintre persoanele publice prezente la eveniment. Evenimentul a fost organizat cu succes, de către echipa Manifesto Agency.

Poziționată în Sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Primăverii 19-21, noua clinică Dr. Pascal Dameh este un complex de servicii de estetică şi chirurgicale, de lux. Aici, accentul se pune pe tratamente de înfrumusețare prin îmbinarea perfectă a experienței personalului specializat cu cele mai inovative proceduri şi echipamente medicale de ultimă generație. La acestea se adaugă și o gamă de produse profesionale pentru corectarea și înfrumusețarea tenului și pielii pentru ca beneficiarii să aibă parte de o experiență desăvârșită cu efecte pozitive rapide și de lungă durată.

De ce să alegi Clinica Dr. Pascal Dameh?
Profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul anilor Doctor Pascal Dameh, medic specialist în chirurgia plastică şi estetică, trainer şi speaker international, se îmbină perfect cu experienţa vastă a echipei medicale şi serviciile de lux oferite în cadrul clinicii.

Pe domnul doctor Pascal Dameh îl puteți găsi în cadrul clinicii sale situată la adresa: Bulevardul Primăverii 19-21, sector 1. În cazul în care doriți mai multe informații puteti apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa pascal@drdameh.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *