Quote

Ce vor bărbații?

Mda, recunosc, am început cam adrupt cu întrebarea asta din titlu. Ce vor bărbații? O întrebare complexă și filosofică; la fel de complexă precum cea referitoare la ce vor femeile. Complexă cât întreaga istorie a omenirii! O întrebare profundă și extrem de dificilă, căreia nimeni nu îi va afla vreodată toate răspunsurile posibile. Însă cu siguranță putem încerca să schițăm măcar un răspuns legat de ce își dorește bărbatul modern, nu-i așa?!

THE REAL MAN
Rowenta Wet & Dry – Be the man you want to be
Impecabil, perfect, extravagant, elegant. Acestea sunt superlativele definitorii ale unui bărbat care dorește să impresioneze încă de la prima apariție. Perfecțiunea are însă nevoie de un extra-touch, mai ales în luna dedicată bărbaților. Aici intră în scenă Rowenta Wet&Dry, aparatul de tuns de mare precizie:

Alegerea unui aparat de tuns potrivit reprezintă o provocare pentru orice bărbat care își dorește un aspect glam, mai ales că acesta te va însoți în cele mai importante momente, fie că este vorba de pregătirea unui interviu sau clipele premergătoare unui date pe care l-ai așteptat de ceva vreme.

CE VOR BĂRBAȚII?

Putere, precizie, performanță! Rowenta Wet&Dry este echipat cu un motor puternic (6500 rpm) şi lamă de înaltă calitate cu înveliş din titan, ce garantează eficienţa de tăiere dintr-o singură mişcare şi durabilitatea timp îndelungat. Bucură-te de tehnologia Wet & Dry și utilizează aparatul chiar și sub duș, în deplină siguranță și confort. The perfect man needs the perfect care!

Aparatul de tuns de la Rowenta are 2 piepteni ajustabili de mare precizie, cu 15 lungimi diferite de tăiere și reglaj fin, cu precizie de 2 milimetri pentru ca tu să obții rezultatele dorite de fiecare dată când îl utilizezi.

Rowenta dă tonul, tu alege doar stilul care ți se potrivește! Cum standardele de frumusețe masculină devin din ce în ce mai complexe și Movember este aici, tunsoarea ta trebuie să impresioneze. Nu uita! Pentru o imagine completă, pieptănul specific asigură o stilizare ușoară și de efect a bărbii.

Rowenta Wet&Dry, be bold, be strong… be the man you want to be!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *