Gallery

Ce vedem la Cinema & More, toamna aceasta

Toamna aceasta, Grand Cinema & More aniversează cinci ani de la deschidere – cinci ani de filme, de evenimente culturale și de entertainment de calitate, petrecuți alături de iubitorii declarați ai spectacolului.

5 ANI DE ENTERTAINMENT
Grand Cinema & More, lansat în 2011, a devenit primul cinematograf din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, cu entertainment la nivel premium și investiții constante în tehnologie și confort, pentru a transforma fiecare vizionare într-o experiență cinematografică memorabilă.
Cel mai frumos lucru pe care îl putem realiza prin intermediul unui cinematograf este să cuantificăm timpul în spectacole. Filme, piese de teatru, concerte, evenimente internaționale la care altfel ți-ar fi aproape imposibil să participi, le poți, iată, urmări în sălile de cinema din Băneasa Shopping City, în condiții tehnice de excepție.
Cei care au mers la film în perioada 22 – 25 septembrie au beneficiat de un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat si au avut parte de o atmosferă festivă, presărată cu surprize, pentru a păstra amintirea celebrării a #5anideentertainment.

HAVANA MOON – CONCERTUL ROLLING STONES ÎN CUBA
În plus, pe 23 septembrie, Grand Cinema & More a transmis înregistrarea unui moment istoric: concertul „Havana Moon” sustinut de The Rolling Stones în Cuba. Cu siguranță cel mai important pentru Cuba, închisă complet rockului si culturii americane după instalarea regimului comunist, în 59.
La sfârșitul lui martie, concertul rock The Rolling Stones a fost prima reprezentație a formației britanice în Cuba, dar și primul concert de asemenea anvergură, cu acces gratuit pentru un milion de oameni.
Pentru cei 500,000 de fani adunați atunci în fața arenei Ciudad Deportiva, The Rolling Stones au interpretat toate hiturile care i-au consacrat drept una dintre cele mai mari trupe rock ale tuturor timpurilor.

Astfel, și fanii prezenți în cinematograf au avut ocazia să asculte, în format de sunet surround și filmare high definition, „Jumpin’ Jack Flash”, „It’s Only Rock ‘n Roll (But I Like It)” și „(I Can’t Get No) Satisfaction”. Pentru un spectacol cinematografic cât mai aproape de experiența autentică a unui concert live, „Havana Moon” a fost filmat de multiplul câștigător al premiilor Grammy, regizorul Paul Dugdale.
Evenimentele precum acesta maximizează potențialul unui cinematograf, spectacolele la care ne-ar fi aproape imposibil să ajungem, dar care, cu ajutorul tehnologiei, vin acolo unde suntem noi.

EVENIMENTE CULTURALE LA GRAND CINEMA & MORE
Însă veștile bune nu se opresc la spectacolele și surprizele aniversare. Anul acesta, Grand Cinema & More continua o colaborare devenita traditie, pentru stagiunea 2016 – 2017 cinematograful revenind cu un program complet al evenimentelor culturale, ce include spectacole de opera, balet, concerte si piese de teatru.

STAGIUNEA TEATRULUI BOLSHOI ADUCE SPECTACOLE DE CALITATE ȘI PREMII
Cele 7 spectacole din stagiunea 2016-2017 a Teatrului Bolshoi vor putea fi urmarite, in transmisiuni live si inregistrate, pe ecranele cinematografului, intr-un program care cuprinde spectacole clasice, puneri in scena emblematice ale teatrului si o seara dedicata coregrafiei contemporane.
Stagiunea culturală oferă publicului reprezentații de teatru și teatru pentru copii, precum și transmisiuni de operă, balet sau evenimente speciale. Mai multe detalii pot fi găsite pe http://grandentertainment.ro/

Toți cei care vor achiziționa bilete la oricare dintre spectacolele de balet din stagiunea Bolshoi 2016 – 2017, în perioada campaniei 15 septembrie – 12 decembrie 2016, vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, o călătorie pentru două persoane la Moscova, în perioada 18-20 martie 2017, la spectacolul de excepție „O seară contemporană”. Plus un voucher în baza căruia vor beneficia de cazare pentru două nopți, precum și două bilete de avion București – Moscova și retur. Câștigătorul va fi anunțat pe 18 decembrie, în cadrul spectacolului „Spărgătorul de nuci”.
Pentru fiecare bilet achiziționat, participanţii vor primi câte un talon de înscriere prin care pot participa la promoție.

Spectacolele care fac parte din campanie sunt: Epoca de Aur – 16 octombrie, Fluxul Luminos – 6 noiembrie, Spărgătorul de Nuci – 18 decembrie, Frumoasa din Pădurea Adormită– 22 ianuarie, Lacul Lebedelor – 5 februarie,O seară contemporană – 19 martie și Un Erou al Timpului Nostru – 9 aprilie.
Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Bolshoi cuprinde o serie completă de spectacole clasice, reprezentații emblematice și seri dedicate coregrafiei moderne.

TRANSMISII EXCLUSIV LIVE DE LA METROPOLITAN OPERA
In completarea stagiunii culturale, Grand Cinema & More gazduieste si transmisiuni exclusiv live ale celor 10 reprezentatii The Metropolitan Opera. Cea de-a 11-a editie The Met: Live in HD se deschide cu o noua adaptare a operei Tristan si Isolda (8 octombrie), care o aduce in scena pe soprana Nina Stemme, in cea mai apreciata intepretare a rolului Isoldei. Stagiunea continua cu Don Giovanni (22 octombrie), Iubirea la distanta (10 decembrie), Nabucco (7 ianuarie), Romeo si Julieta (21 ianuarie), Rusalka (25 februarie), La Traviata (11 martie), Idomeneo (25 martie), Eugene Onegin (22 aprilie) si Der Rosenkavalier (13 mai).

Ne vedem la cinema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *