Quote

Ce parfum poartă regina nopții

THE STORY OF THE ROMAN NIGHT
Fascinația nopții. Mister. Frumusețe de neatins. Farmec inefabil. Femeia misterioasă îți pulerizează câteva picături din poțiunea sa magică. Acordurile ei olfactive întâlnesc acordurile viorii. Și timpul se oprește parcă în loc. Zarurile au fost aruncate, nimic nu mai poate fi la fel ca până acum; jocul seducției a început, aventura continuă!

Maestru Parfumier Alberto Morillas dezvăluie povestea din spatele noului parfumului Bulgari; povestea din spatele legendei parfumate a reginei nopții:
“Am fost fascinat de ideea unei zeițe misterioase a nopții, în citadela eternă, Roma. Astfel, cu imaginea ei în minte, am creat parfumul Goldea The Roman Night. Carismatică, fascinantă și seducătoare, ea își dezlănțuie aura irezistibilă printr-un elixir auriu al florilor albe, care își răspândesc puternicul miros odată cu lăsarea nopții.”
Povestea îmi amintește de o reinterpretare modernă a scenariului plin de seducție și senzualitate din Orhideea Sălbatică – clasicul film al lui Zalman King, cu Mickey Rourke și Jacqueline Bisset în roluri incendiare memorabile.

AROMA GOLDEA
Goldea este o apă de parfum Floral – Moscat – Ciprata. Notele sale de vârf, de dude și bujor negru dezvăluie efervescent energia florală a unui parfum suculent și efervescent.
Acodurile de mijloc sunt regale și îmbătătoare: regina nopții și tuberoză, conferind parfumului un caracter hipnotic, floral, contrastant și misterios.
Parfumul se dezvăluie la final în note profunde, de mosc negru, patchouli și vetiver, pline de tandrețe, luminozitate, senzualitate și feminitate.


STICLA POȚIUNII MAGICE

Amintind de cerul Romei, silueta flaconului întrunește acele momente rare, când soarele, pământul și luna se aliniază în perfectă armonie. Reiterând o eclipsă, soarele apare printr-un inel de lumină, proiectat de discul luminos al lunii.
Goldea The Roman Night are un design contemporan, evocând subtil jocul seducției. Flaconul contrastează alura misterioasă a îmbinării întunericului cu lumina pentru a exprima dualitatea feminină – o femeie puternică, totuși intuitivă, dominatoare și în același timp candidă.
Capacul transparent, înconjurat de o linie neagră, simbolizează elixirul fermecător. Cutia amintește senzația tactilă a pielii de șarpe, straluncind în reflexii aurii. Cu un gest inconfundabil al maestrului – bijutier, flaconul este înconjurat de celebrul Serpenti – șarpele.

Ambasadoarea parfumului Goldea The Roman Night este nimeni alta decât supermodelul Bella Hadid. Eleganța, farmecul și senzualitatea Bellei exprimă incontestabil caracterisiticile noului parfum.

Cine acceptă, așadar, provocarea Bulgari – invitația Goldea la aventura unei nopți romane pline de mister?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *