Quote

Ce parfum are sfârșitul de mai

Sfârșitul de mai are parfum de tei înfloriți, de cireșe coapte, de liliac, de câmpuri roșii de maci și de iarbă proaspăt cosită. Sfârșitul de mai are parfum de promisiune – cea a lungilor zile fierbinți de vară, a vacanței, a relaxării, a soarelui strecurat printre frunzele dese ale copacilor.
În mod normal!… Însă anul acesta parfumurile lunii mai s-au pierdut parcă pe undeva, printre picăturile ploilor enervante și persistente.

Am încercat să îl regăsesc astăzi, 27 mai, într-o dimineață ploiasă și mohorâtă… printr-un artificiu. Am mers printre rafturile cu noutăți aromate, am închis ochii, am pulverizat în aer câteva parfumuri și mi-am creat propriul scenariu – glam, tonic, însorit, de poveste!
Iar scenariul sfârșitului aromat de mai continuă printr-o declarației de stil cu fiecare produs C-THRU care vine în întâmpinarea fashionistelor. Creativitatea şi autenticitatea sunt perfect completate de aromele multicolore ale unor parfumuri sofisticate.
Pe scurt, luna mai are ce parfum și ce fond sonor vrem noi să aibă – depinde de atitudine, ești de acord cu mine și cu Fergie?!


Energia culorilor vibrante din gamele C-THRU

C-THRU vorbește în limbajul femeilor puternice, romantice, misterioase, senzuale și elegante, care își iau energia din lucrurile frumoase cu care se înconjoară.
Culorile ambalajelor din cele cinci game C-THRU transmit vibrații pozitive șiȋncapsulează arome sofisticate, romantice, fresh, inspirate din frumusețea naturii, potrivite fiecărei stări de spirit.Pentru şi mai multă energie, sticla fiecărui parfum C-THRU conţine mici sfere de cristal care urmează drumul parfumului fără a părăsi, ȋnsă, recipientul.

#LILA
Nuanțele strălucitoare de lila ale celei mai recente lansări, C-THRU Glamorous, sunt, asemenea parfumului, îndrăznețe și puternice, inspirând creativitate și spiritualitate. Culoarea lila este strâns legată de introspecție și țeluri înalte, de ideea de a te conecta la ceea ce vrei cu adevărat de la viață.
Declarația de stil #cthrumakeastatementa parfumului Glamorous lasă o impresie puternică celor din jur prin notele de lămâie, mere, iederă, liliac, iasomie, lăcrămioare şi, la final, chihlimbar şi cedru.

Fii glam! Strălucește! – cu noul parfum C-THRU Glamorous

…Căci C-THRU Glamorous transformă fiecare moment al zilei într-o clipă de strălucire, inspirație și eleganță atemporală. Povestea #CTHRUmakeastatement se continuă cuparfumul C-THRU Glamorous- acesta devine ancora feminității șioferă imboldul de a face o declarație de stil prin atitudine și creativitatea ținutei personale.
Cu o aromă bogată, notele care compunglamorousulparfum floral-fructat se îmbină într-un amestec original, încapsulat cu delicatețe într-un ambalaj cu accente luminoase, simbolic pentru strălucirea plină de farmec a noului parfum C-THRU.

C-THRU Glamorous debutează cu notele proaspete de lămâie, mere și iederă, o energie pură care se răspândește încă de la prima pulverizare. Liliacul, iasomia și lăcrămioarele sunt notele de mijloc, romantice, care surprind eleganța și farmecul feminin. Aromele lemnoase de chihlimbar și cedrureprezintă semnătura finală a parfumul C-THRU Glamorous, creat pentru femeiamodernă și sofisticată.
Infuzează fiecare zi cu glamour! C-THRU Glamorous este sinonim cu atitudine, zâmbet, ȋncredere, strălucire – mai mult decât un parfum, este aliatul frumosului și al complexității femeii moderne.

#ROZ
Rozul romantic al gamei C-THRU Tender Love este nuanța iubirii necondiționate, a blândeții și a compasiunii. Această culoare predominantă se îmbină cu celelalte pasteluri ale ambalajului, culori care vorbesc despre puritate, delicatețe și pasiune.
Gama C-THRU Tender Love aparţine firilor romantice, feminine, care nu se sfiesc să își îmbrățișeze vulnerabilitatea şi ȋşi dezvăluie de la prima aplicare personalitatea formată din aromele de pară, mandarină, bergamotă, iasomie, floare de lotus, violete şi notele finale mosc, chihlimbar şi vanilie.

#VERDE LIME
Culoarea lime care dă și numele gamei C-THRU Lime Magicpoate defini ȋntocmai energia pură, renașterea, reînnoirea și forțade a duce până la capăt tot ceea ce îți propui. Spiritul puternic și ludic care este asociat cu acest parfum este acela care se bucură de viață și merge în pași de dans, cu încântare și curiozitate de copil.
C-THRU Lime Magic propune magia escapismului din monotonia vieții cotidiene prin notele florale contopite cu cele proaspete ale lămâii şi ceaiului verde, ȋmbinate la final cu adierea moscului.

#VIOLET

Movul închis și regal al gamei C-THRU Black Beauty reprezintă, asemenea parfumului, simbolul eleganței atemporale. Nopțile calde petrecute în mijlocul orașului sunt învăluite de misterul acestei nuanțe senzuale, rafinate, care nu lasă loc de superficialitate.
Gama C-THRU Black Beauty este pentru femeile puternice, enigmatice, care cuceresc prin prezența lor seducătoare. Aromele proaspete de citrice și condimente se contopesc în inima aromată de vanilie și orhidee,iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază: paciuli, ambră și santal.

#SMARALD
Verdele crud al gamei C-THRU Emerald Shineeste culoarea echilibrului și al optimismului nativ. Nuanța de verde puternic obținută din combinația de albastru – calm, plin de speranță și generozitate – cu galbenul optimist, culoarea intelectului și a minții, reprezintă o balanță de forțe care pune corect în perspectivă lucrurile.
C-THRU Emerald Shine este gama celor care știu să judece corect și să aprecieze lucrurile simple din viață. Energia şi dinamismul culorii recipientelor păstrează intacte aromele ce compun acest parfum plin de viaţă: mure, coacăze, lotus și citrice combinate cu violete, crin, cedru, mosc şi lemn de santal.

Pentru tine, ce parfum are sfârșitul de mai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *