Quote

Ce ne aduce Moșul în ghetele cele noi și colorate?

Oare anul acesta ce ne aduce Moșul în ghetele cele noi și colorate?! Am pus ochii nu pe una, ci pe trei perechi (două de ghete și una de cizme!) din noua colecție Toamnă/Iarnă 2017/18 semnată de brandul de românesc de pantofi Diane Marie. O adevărată simfonie de culoare și de confort pe durata întregii zile friguroase de iarnă!

Diane Marie, un brand 100 % românesc despre care ți-am mai povestit sezoanele trecute – un brand creat de delicata și talentata Diana Nedea din pasiune pentru pantofii frumoși, speciali și de calitate – ne inspiră ca în sezonul rece să purtăm încălțăminte colorată, din piele de calitate, lucrată manual.
Afla mai multe despre brand si creatoarea lui și de aici:

Noua colecție este dedicată femeilor active, iubitoarelor de încălțăminte cu personalitate, care își doresc pantofi, ghete, botine sau cizme de piele, statement, cu sau fără toc, care să le ofere confort întreaga zi, încredere și multă culoare.
În plus, propune pantofi de ocazie, cu printuri chic, pentru sărbătorile de iarnă și revelion, ce se găsesc în ediții limitate, astfel încât sezonul acesta să fie unic și memorabil.

Modelele din noua colecție completează perfect ținutele de toamnă/iarnă ale doamnelor și domnișoarelor, le colorează zilele răcoroase și le binedispun de la prima probă din magazinul Diane Marie din Centrul Vechi al Capitalei, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4, sau de la prima vedere, online, pe www.pantofidianemarie.ro.

Toate produsele sunt realizate din piele naturală, cu precizie, minuțiozitate și pricepere în atelierul Diane Marie astfel încât să îmbine perfect calapodul comod cu elementele moderne, eleganța și stilul.

Pe lângă aspect, în atelierul Diane Marie încălțămintea este personalizată în funcție de nevoile și preferințele clientelor, fie că este vorba despre culori, materiale, calapod, sau mărime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *