Quote

Ce flori parfumate se poartă, primăvara aceasta – partea a II-a

AROMELE POIENELOR ROMÂNEȘTI ȘI ALE GRĂDINII BUNICII – FLEURS DE ROUMANIE BY YOUR PERSONAL AROMA
Sâmbătă am descoperit cu încântare și cu poftă de primăvară Fleurs de Roumanie by Your Personal Aroma. O nouă colecție de parfumuri, cu o poveste născută ȋn noul atelier atemporal din centrul Bucureștiului, în Casa cu Arome din str Ion Slatineanu nr 26 – una dintre străzile vechi și cu arhitectură caldă din Romană.
Întâlnirea cu noua colecție nu a fost oarecare, ci una de zile mari și creative, căci s-a produs în cadrul unui workshop experienţial și senzorial, în care am avut ocazia să îmi creez parfumul personal. În funcție de personalitatea mea, de alegerile olfactive, de amintirile pe care fiecare esență și aromă în parte mi-a trezit-o.

Raluca Vasile – parfumier de lux – a lansat colecţia capsulă Fleurs de Roumanie din iubire pentru natură. O colecţie de cinci parfumuri din esenţe 100% naturale, din macerate românesti cu note de vârf de magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi.

Fiecare din cele cinci parfumuri trezește dorul de casă, de copilarie, de grădina bunicii. O bucurie interioară ce ne conectează cu locurileȋn care ne-am născut, am copilărit sau care ne-au marcat viaţa. Și naște amintiri profunde, nostalgice și de ȋmplinire sufletească.

Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande și sunt incapsulate ȋntr-o sticluţă verde translucid de 20ml cu design ȋnformă de floare, așa cum spune și conceptul. Parfumeria naturală vine astfel cu un mesaj puternic, inspirat de tendinţele internaţionale, ȋn care notele verzi și esenţele naturale revin ȋn forţa ȋn preferinţe, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ducând cu gândul la natură și prospeţime – 350lei oricare din cele cinci parfumuri-esenţă de 20ml.

Conceptul Fleurs de Roumanie – din iubire pentru natură, readuce ȋn prim plan ideea de gradină cu flori proaspete, o gradină bucolică, secretă și edenică apropiată casei.Colecţia va avea nume bilingve, fiind destinată atat publicului intern, cât și celui internaţional:
Magnolia, Iubirea mea/ Magnolia, My Love
Narcissus seducător/ Seduced by Narcissus
Lacrăma cu dor de acasă / Home of dear Lilly
Flori de tei/ Linden flowers
Dragu mi-s / Honey Me

Fiecare ingredient din notele de vârf a fost ales cu mare atenţiepentru a fi o reprezentare cu puternic ADN romanesc mare-munte, astfel ȋncat magnolia, narcisa, lacrămioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor românești.

CASA CU AROME

Începând din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome își deschide porţile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creaţie de parfum sau de aromaterapie ȋn stil franţuzesc, german sau oriental, cât și pentru clienţii care își doresc un parfum cu adevărat natural, fie de colecţie sau personalizat, de corp sau de ambient.
Un spațiu unde poți recrea și trăi atmosfera si preţiozitatea artei parfumului din vechile timpuri, de la curţile regale, când parfumurile erau realizate doar din esenţe naturale, acum accesibile și publicului larg. Preţurile colecţiilor Your Personal Aroma sunt permisive, ȋntre 100 lei și 600 lei, ȋn gramaje de 10-20-30-50-100ml, existând și o variantă unicat Your Personal Aroma, creată pe comandă și personalizată ȋn funcţie de opţiunile clientului și care ajunge la 1500 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *