Quote

Ce costum de baie îți vine cel mai bine

Chiar dacă ne aflăm la sfârșitul celui mai îndrăgit anotimp al anului, cel estival, al petrecerilor, vacanțele nu au luat încă sfârșit. E timpul să facem o retrospectivă în ceea ce privește tendințele vestimentare ale sezonului. Eu, una, am observat că la capitolul costume de baie, ca și în anii precedenți, culorile tari în nuanțe electrizante, care mie îmi plac enorm, precum galbenul, albastrul și verdele, care au fost în centrul atenției, întreaga vară. Pe lângă imprimeurile florale specifice și modelele geometrice viu colorate, costumele de baie cu decupaje și cele cu detalii inspirate din lenjeria intimă au reprezentat noutățile colecției.

Sevensins - colecția dr costume de baie 2017

Sevensins – colecția dr costume de baie 2017

Costumele de baie întregi, la fel de căutate ca cele în două piese
Vara aceasta s-a remarcat faptul că în ceea ce privește design-ul, costumele întregi și cele deux-pieces au fost la egalitate. Primele pun în valoare silueta și conferă mai multă siguranță, putând ascunde cu ușurință micile imperfecțiuni, iar cele din urmă permit o bronzare uniformă și evidențiază atuurile corporale. Costume de baie întregi preferate au fost cele în culori închise, precum albastru sau negru, în timp ce culorile predominante ale celor în două piese au fost galben, verde și roz.

Imprimeuri florale și decupaje atrăgătoare
Florile supradimensionate în culori armonizante și liniile geometrice au fost de asemenea în vogă printre preferințe. Costumele întregi cu model floral contrastant în partea din față atrag toate privirile, oferind purtătoarelor o aură de eleganță și rafinament. Decupajele sexy, în special cele laterale, dau impresia de extravaganță și simț estetic ieșit din tipare. Decupajele din zona bustului sunt recomandate femeilor cu încredere de sine, cărora le place să iasă în evidență. Modelele geometrice vizate în acest sezon au fost cele simetrice și viu colorate, aflate de cele mai multe ori în contrast cu negrul.

Modele inspirate din lenjeria intimă
Accesoriile au fost una dintre inovațiile colecției, acestea adăugând un plus de stil costumelor cu design clasic. Bijuteriile dintre sâni și benzile elastice din zona bustului duc modelele tradiționale de costume de baie deux-pieces într-o zonă modernă și tinerească. De asemenea, decupajele laterale ale slipilor contribuie la o ținută perfectă pentru o petrecere la piscină sau o apariție de invidiat pe o plajă exotică.

Toate costumele de baie din colecțiile Sevensins sunt incluse în reducerile sezoniere de 25%-45% și sunt disponibile pe sevensins.ro și în showroom-ul din București, de pe strada Orzari nr.3.
Lunga vară fierbinte continuă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *