Quote

Catch the FALL moment

SURPRINDE CULORILE TOAMNEI ÎNTR-O FOTOGRAFIE ȘI ANSWEAR.RO TE POATE PREMIA

Catch the moment, concursul de fotografie lansat de ANSWEAR.ro continuă cu o nouă ediție captivantă și premiază cele mai frumoase fotografii cu inspirație de toamnă.

În octombrie ne bucurăm de schimbarea culorilor din jurul nostru. Fie că vorbim despre frunzele arămii și galbene, griul norilor de ploaie sau bejul pardesiurilor din moda sezonului, culorile toamnei sunt prezente oriunde am întoarce privirea.

Postează până pe 30 octombrie o fotografie proprie în feed-ul tău de Instagram în care să prezinți culorile toamnei din perspectiva ta. Lasă-ți imaginația să se dezlănțuie și fii cât mai creativ! Nu uita să dai tag paginii @answear_ro și să adaugi hastag-ul #CatchTheMomentRO.

Ambasadorul lunii octombrie, Sînziana Iacob, sau Sînziana Sooper, așa cum este cunoscută pe Instagram, va desemna câștigătorii premiilor astfel: 4 premii ce constă într-un voucher de discount 90% la cumpărături de maxim 300 RON pe www.answear.ro, premiul special fiind un set de produse de îngrijire oferit de Bioderma România, pentru ca tenul tău să fie tratat corespunzător în perioada rece care urmează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *