Quote

Câștigă cu Rowenta

Summer is not over yet! Până pe 31 August, Rowenta (sau iubita împreună cu Rowenta) te înscrie în cursa pentru premii pe gustul unui gentleman adevărat!

Ce trebuie să faci?

Cumpără orice aparat de tuns Rowenta, înregistrează bonul pe www.rowenta.ro/men și poți câștiga zilnic un kit de grooming sau săptămânal un voucher de 500 de lei pe care să-l folosești la Cărturești sau Decathlon.
Tu îți faci echipa câștigătoare!
Un învingător știe că fiecare apariție trebuie să fie impecabilă, iar cum detaliile fac diferența, alegerea lui este întotdeauna Rowenta.

Air Force sau Wet & Dry? Perfect Line sau Nomad? Aparatele de tuns de la Rowenta combină precizia lamelor din titan cu tehnologii de ultima generație, pentru rezultate impresionante de fiecare dată.

În plus, te poți bucura de sesiuni de tuns fără griji pentru că aparatele Rowenta pot funcționa fără fir și pot fi folosite, astfel, oriunde și oricând. Simply smooth!
Ai grijă de stilul tău! Achiziționează produsul favorit, înscrie bonul, califică-te și câștigă premii care te mențin în trend.

Și, cum mai sunt doar câteva zile de vară, un city break trebuie să fie pe lista ta de ”to do”! Ia cu tine și grooming kit-ul favorit, pentru că aparatele de tuns încap cu ușurință în bagajul de voiaj, fiind extrem de compacte și ergonomice.
Cum sună un concediu în Santorini sau Ibiza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *