Quote

Casa de idei

#CASADEIDEI
Trei antreprenori români lansează CasaDeIdei.ro pentru designeri de interior, arhitecți și producători home & deco. Fondatorii au obținut finanțare pentru proiect atât din fonduri europene cât și prin WeAccelerate by Telekom. Peste 100.000 de produse și fotografii de inspirație vor sta la dispoziția utilizatorilor pe casadeidei.ro în următorii 5 ani.

Într-o lume în care tehnologia se dovedește tot mai indispensabilă, un grup de trei tineri antreprenori români și-au propus să schimbe regulile jocului când vine vorba de amenajări interioare și să fructifice beneficiile digitalizării în acest domeniu.

Marius Cealera, Marcel Iancău și Mihai Iordache au creat astfel Casa De Idei, un spațiu virtual în care profesioniștii, arhitecții, designerii și micii producători se întâlnesc cu oamenii dornici să își creeze spații de locuit sau de lucrat inedite, ceea ce permite ca, de ambele părți, un nou proiect de vis să fie la doar un click distanță. CasaDeIdei.ro va pune la dispoziția utilizatorilor produse și conținut inspirațional pentru proiecte de amenajare, încurajând designerii și micii producători locali de decorațiuni și mobilier să își dezvolte business-urile.

Principiul de funcționare a platformei este inedit pentru piața autohtonă și se dezvoltă pe mai multe ramuri, atât cea comercială, cât și inspirațională, misiunea celor trei antreprenori fiind să contribuie la îmbunătățirea calității vieții prin acces la surse de inspirație și servicii de amenajări și design interior.

“Casa de Idei este o platformă care aduce laolaltă atât profesioniştii, cât şi pasionaţii de design interior. Sute de produse, fotografii inspiraționale, sfaturi, trenduri şi o bază de specialişti din industrie – asta înseamnă în doar câteva cuvinte Casa De Idei.” – Cealera Marius, Co-Fodator Casa De Idei.

Astfel, utilizatorii interesați de demararea unui astfel de proiect vor avea la îndemână un portofoliu consistent și bine documentat de idei și surse de inspirație furnizate de către profesioniști, pentru ca totul să iasă perfect până în cele mai mici detalii și să se poată bucura de un rezultat personalizat, care să le aducă bucurie. Dar sprijinul oferit utilizatorilor nu se limitează aici, platforma fiind concepută pentru a-i ajuta pe toată durata proiectului pe care îl desfășoară.

MARKETPLACE DEDICST MICILOR PRODUC{TORI HOME&DECO
Prin intermediul platformei, arhitecții, designerii, producătorii și constructorii se află în contact direct cu utilizatorii interesați de colaborarea cu profesioniști, acesta reprezentând un beneficiu substanțial prin atragerea de noi clienți și accesul la utilizatori direct interesați de servicii de home design. Mai mult decât atât, Casa De Idei, permite profesioniștilor înregistrați să încheie colaborări unii cu ceilalți, oferind astfel servicii complementare și crescând șansele proiectelor de succes.

“Vrem să creăm un spațiu unic pentru entuziaștii și profesioniștii din industria de design, arhitectură și construcții, în care aceștia să împărtășească ideile și inovațiile și să poată interacționa în cadrul comunităților sau cu clienții finali.” – Marcel Iancău, Co-Fondator Casa De Idei.

Platforma dispune și de o structură de tip Marketplace, ceea ce permite producătorilor expunerea și vânzarea directă a produselor lor, fie prezentate în prealabil în secțiunea de idei și inspirație, fie listate în mod direct spre vânzare.

Obiectivul Casa de Idei – peste 10.000 de utilizatori în următorii 5 ani
Platforma Casa De Idei este rezultatul transpunerii din teorie în practică a unui proiect realizat în cadrul unui program MBA și a beneficiat până acum de validare atât prin studiile de piață realizate, cât și investițiile pe care cei trei antreprenori au reușit să le atragă prin fonduri europene și prin participarea la competiția WeAccelerate by Telekom.

Planurile de viitor implică dezvoltarea platformei Casa De Idei, cei trei antreprenori având ca obiectiv generarea a 100.000 de idei în primii doi ani de funcționare, cât și ca platforma să devină una regională în următorii 5 ani de funcționare, cu peste 10.000 de utilizatori autentificați.

“Ne dorim ca proiectul Casa De Idei să devină un reper în industria de design și amenajări din România și să fie recunoscut de asociațiile profesionale.” – Mihai Iordache, Co-Fondator Casa De Idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *