Gallery

Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut de Halloween intr-o vila din 1884

Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia,la Vila Camelia. Carmen Bruma a alergat in fiecare dimineata aproximaiv o ora jumatate pe drumul dintre vila si castelul Peles, iar Mircea Badrea s-a relaxat profitand de doua zile libere. Cei doi au mancat mancare romaneasca sanatoasa, au exclus gluten-ul din meniu pentru ca nu este sanatos si s-au bucurat de cateva clipe de liniste si aer curat de munte.

Mircea Badea lucreaza la foc continu de mai bine de 15 ani. Acesta are trei emisiuni in direct sase zile pe saptamana si doar o zi libera! Desi are un program foarte incarcat si-a facut timp sa se relaxeze doua zile la munte pentru a-si incarca bateriile cu enrgie pozitiva pentru urmatoarea perioada aglomerata.

Vedeta Antenei ne-a declarat: “Micile placeri si alese sunt cele mai importante in viata! Am trait exact asa la Vila Camelia din Sinaia. Mai vreau!”

Cele doua persane publice au uitat pentru trei zile de grijile cotidiene si s-au rasfatat cu preparate romanesti gatite ca la mama acasa. In seara de Halloween Carmen a asistat la focul de tabara organizat de vila Camelia si a fost incantata de preparatele desenate in farfurii care prezentau personaje de vrajitorie infricosatoare, dar gustoase.

„Am cautat un loc intim, cochet si plin de istorie penru cateva zile libere cu familia mea si m-am bucurat sa descoperim Vila Camelia din Sinaia. Aceasta a apartinut avocatului Casei Regale, a fost construita in anul 1884 si inca mai pastreaza vitraliile, mobilierul si arhitectura acelor ani, fiind restaurata cu mult bun gust chiar de stranepoata proprietarului. M-am bucurat sa mananc gustos si sanatos menirule care ni s-au pregatit”, a incheiat Carmen Bruma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *