Quote

Carlos Alcazar for Calvin Klein

CALVIN KLEIN DEZVĂLUIE ULTIMA CAMPANIE CALVINS OR NOTHING CU JUCĂTORUL DE TENIS CARLOS ALCARAZ

Calvin Klein anunță lansarea celui mai recent capitol al campaniei sale Calvins or nothing, cu jucătorul numărul 1 mondial la simplu, Carlos Alcaraz.

Continuând narațiunea vizuală care a debutat în toamna anului 2022 cu actorul și compozitorul Maya Hawke și fotbalistul profesionist Romelu Lukaku, Calvins or nothing a prezentat de atunci și alte talente actuale, inclusiv sportivi de top din întreaga lume, în Calvin Klein Underwear.

Un fenomen sportiv global care a doborât multe recorduri, Carlos este surprins într-o serie de portrete și videoclipuri neprelucrate, minimaliste, realizate de Gray Sorrenti. Imaginile puternice în alb-negru evidențiază forța și încrederea lui Carlos și amintesc de senzualitatea intrinsecă pentru care este cunoscut brandul.

Carlos este fotografiat în lenjeria Calvin Klein Modern Cotton, Cotton Stretch și Cotton Classic Underwear, și de asemenea în noul Classic Straight denim. Totodată apare și în stiluri selectate din noua colecție Calvin Klein 1996 Underwear, care va fi lansată în curând. În nuanțe de alb-negru și o selecție de imprimeuri îndrăznețe, colecția 1996 oferă un twist puternic al produselor clasice specifice brand-ului, reimaginate pentru un look modern.

Campania se desfășoară la nivel global, și prezintă conținut special mai amplu care va fi disponibil pe canalele sociale @calvinklein.

Produsele Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.

Credite Campanie:
Regizat și fotografiat de Gray Sorrenti

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.
De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *