Quote

Când portocalii înfloresc la Paris

#Când portocalii înfloresc la Paris în decembrie
Eu, proaspăt întoarsă dintr-o mini vacanță la Paris, ce a împletit plăcut munca și plimbările boeme pe străzile pariziene îmbibate de ploi de decembrie și de aerul nostalgic al unui roman al lui Proust. Eu, fredonând în minte o desuetă chansonnette francaise d’amour

Care erau șansele ca fix în acel moment să descopăr, într-o parfumerie Marionnaud din… Micul Paris (de pe Bd. Magheru, mai exact), o neașteptată comoară aromată care să mă poarte… înapoi în Paris?!
Un cufăr cu flori miresmate de portocal parizian.

#Despre Florile de Portocal și despre răsfățul unei Bella Notte.
Despre ce este vorba?
Despre Villa Botania Paris Orange Blossom , o nouă gamă, exclusivitate a parfumeriilor Marionnaud și un nou motiv să visez cu ochii deschiși și să mă transpun, pe negândite, în atmosfera și charm-ul Parisului.


Villa Botania Paris Orange Blossom – Cremă de Corp Bella Notte Orange Blossom

Crema reconfortantă pentru corp, cu aroma de Floare de Portocal, catifelează și răsfață pielea.
Villa Botania a dezvolatat o crema care-ti netezeste simturile intr-un mod special. Aroma de floare de portocal te invaluie usor cu o stralucire delicata.
Recipientul de 75ml este la ofertă de 48 lei în loc de 69 lei, prețul inițial.

Extra: formula obtinuta, de emulsie, nu încarcă piele, ci este super light și se adapteaza la toate tipurile de piele si de vreme.


Villa Botania Paris Orange Blossom – Exfoliant de Corp Bella Notte

Un Exfoliant de Corp blând cu pielea, precum o noapte mediteraneeană de care te lași învăluită și cucerită fără nicio împotrivire.
Exfoliant pentru corp cu aroma de Floare de Portocal se găsește exclusiv în Marionnaud și acum este la ofertă, cu 55 lei cutia de 100ml, în loc de 79 lei (prețul inițial).

Villa Botania a proiectat un exfoliant pentru corp unic, care imbina placerea si eficienta. Testura sa usureaza aplicarea, iar granulele de sare si coaja de aluna ofera o exfoliere in profunzime. Continutul ridicat de esteri naturali de zaharoza din Asia si apa de floare de portocal va lasa pielea sa se simta moale si supla.

Extra: pentru momentele în care ești în mare, mare grabă, este produsul ideal, căci se dilueaza imediat la contactul cu apa, fiind foarte usor de clatit.


Villa Botania Paris Orange Blossom – Sapun Lichid Bella Notte Orange Blossom

Sapun lichid pentru dus cu aroma de floare de portocal
Villa Botania a combinat toate uleiurile naturale ce contin vitamina E pentru a-ți ingriji pielea. Aroma de floare de portocal te invaluie usor cu o stralucire delicata.
La ofertă sticluța de 100 ml – de la 75 lei la doar 52 lei, exclusiv în Marionnaud.

Bonsoir, Paris. Et bonne nuit… Bella Notte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *