Quote

Calvin Klein Jeans – acum și în City Park Mall Constanța

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans în City Park Mall Constanța prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul are o suprafață de 150 mp și este cel de-al 7-lea magazin al brand-ului din România, ca parte din planul de dezvoltare Calvin Klein pe piața din țară.

Noul magazin CALVIN KLEIN JEANS din City Park Mall Constanța urmează conceptul de design Calvin Klein, prezentând publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist specific brand-ului.

Cei pasionați de piese atemporale dar practice care pot fi asortate stilului casual vor descoperi în noul magazin Calvin Klein Jeans o gamă variată de produse parte din colecția Toamna Iarna 2021 dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, care se concentrează pe item-urile essentials, cu accent pe confort și minimalism. În colecția Underwear, bumbacul modern folosit oferă un stil suav, având integrat în design banda cu logo Calvin Klein.

Structura modernă oferă o colecție de linii simplificate. În colecția Jeans, hanoracele cu glugă și tricourile sărbătoresc monograma iconică a brand-ului, și noile item-uri statement din denim includ jachete decupate și stiluri relaxate.

Accesibilitatea produselor premium Calvin Klein pentru un număr cât mai mare de clienți este unul dintre obiectivele brand-ului, iar deschiderea noului magazin este un pas important înspre îndeplinirea acestui scop.

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *