Quote

Călătorii în descoperirea comorilor Orientului

In Maroc cu Tesori d'Oriente Hammam

In Maroc cu Tesori d’Oriente Hammam

O călătorie în Orient începe, inevitabil, cu un val de senzații, arome, parfumuri și condimente intense…
Nu întâmplător, deci, parfumurile Tesori d’Oriente (nume care, in traducere, inseamna “comorile Orientului”) ne invită la cinci călătorii ale simțurilor în lumi exotice și pline de culoare, în magicul Orient. În cinci călătorii pline de seducție și mister, către cinci destinații speciale – dintre care am avut încântarea să descopăr deja patru, în peregrinările mele prin lume; doar Yemenul, cu a sa insulă aproape nepământeană, Socotra, mi-a mai rămas de explorat.
Haide, deci, să descoperim împreună civilizațiile din spatele senzațiilor puternice și al răsfățului aromat:

1. EGIPTUL ANTIC
Parfumul Aegyptus și misterele Egiptului antic

Egiptenii din Antichitate iubeau frumusețea și erau recunoscuți pentru măiestria de care dădeau dovadă în crearea parfumurilor folosite atât în ritualurile religioase, cât și în arsenalul de seducție al femeilor.
Intrăm într-o călătorie mistică alături de parfumul Tesori d’Oriente Aegyptus şi simţim primele note de bergamotă, ylang-ylang șipe cele verzi-fructateunindu-se cu dulcele parfum al irisului, iasomiei și trandafirului, totul culminând cu notele oriental-lemnoase care persistă timp îndelungat pe piele.
Laptele de papirus și crinul de Nil sunt ingredientele esențiale ce redau farmecul Egiptului din vremea Cleopatrei.

2. YEMEN
Povești din Yemen cu parfumul Royal Oud

Fascinația poveștilor persane și a celor O mie și una de nopți continuă cu esența lemnului de oud regal din Yemen, un ingredient rar, supranumit și lemnul zeilor, folosit în mod tradițional pentru proprietățile sale aromatice.
Un amalgam subtil de arome orientale se regăsește în notele de vârf ale parfumuluiTesori d’Oriente Royal Oud – piper, frezie, mandarină, inima bogată dezvăluind aroma de cuișoare şi piersică, totul culminând cu notele de bază – miere, note lemnoase, chihlimbar și condimente. Uleiul de susan și aroma de lemn de oud se îmbină perfect în notele unui parfum de neuitat.

3. MAROC
Aproape de Maroc cu parfumul din gama Hammam

Hammamul ne aduce mai aproape de cultura arabă, cea care a redefinit întregul concept de relaxare totală a simțurilor prin tradiția băilor ce poartă acelaşi nume.
Esența floral-orientală a parfumului Tesori d’Oriente Hammamîmbină notele de vârf de mandarină și flori de migdalecu mixul seducător de flori de portocal și iasomie.
Deliciul simțurilor se încheie cu aroma de vanilie și note lemnoase de ambră și mosc. Prețiosul ulei de argan, denumit şi „aurul Marocului”, este elementul esențial care îmbogățește aroma unică a parfumului.

4. GRECIA
Grecia și Floarea de Lotus (Fior di Loto)

Grecia Antică avea sanctuarele templelor împodobite de simbolurile florii de lotus, sugerând legătura puternică dintre zeități și această floare intrigantă, puternic aromată.
Parfumul Tesori d’Oriente Floare de Lotusreflectă legendele zeilor antici şi debutează cuaromele de portocală și piersică, cese alătură miresmelor de iasomie, tuberoze și lăcrămioare, lăsând loc notelor finale de vanilie, mosc și lemn de santal.
Aromele calde, lejere, reprezintă clipa de răsfăț care ne pune pe noi, purtătoarele de parfum, în prim-plan, suspendând timpul și lăsând totul să aștepte.

5. TIBET
Călătorie în Tibet cu parfumul din gama Mosc Alb (Muschio Bianco)

Inspirată din înălțimile Tibetului vine o comoară neprețuită: moscul alb, aroma sublimă și inconfundabilă care ne poartă într-o lume a senzualității și armoniei, un echilibru perfect de stări.
Notele de iasomie și aldehidele sunt cele care deschid călătoria Tesori d’Oriente Mosc Alb în Estul Asiei, o călătorie ce continuă cu notele de trandafir și se încheie victorios cu notele lemnoase și moscate.

*Fiecare apă de toaletă (EDT) Tesori d’Oriente – 100 ml costă 26,04 lei

Cum ți se par invitațiile în cele 5 călătorii multisenzoriale? Tu în ce țară dintre cele 5 ai vrea să ajungi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *