Quote

Calatorie culinara in Mexic

Dupa ce am fost in Mexic, acum un an si ceva, mi-am intarit certitudinea ca nu trebuie sa calatoresti pana in Ciudat de Mexico pentru a manca cel mai bun guacamole din lume (pe care, by the way, l-am mancat in Peru!). Nici pana in Palenque pentru o quesadilla geniala. Nici pana in Cancun pentru vreun burito delicios. Le poti gasi, cu un gust senzational, in locuri in care nu te-ai fi gandit si asteptat; in cu totul alta tara decat cea care le-a facut celebre; ori preparate de un prieten priceput intr-ale bucatarie sau… la coltul strazii, chiar in orasul tau.

Si asta tocmai ce mi s-a intamplat, zilele trecute, cand am fost la TAQUERIA, unde Stefan, un roman trait prin SUA si prin Thailanda, mi-a preparat in food-track-ul sau, deschis in Food Zone din Buzesti nr 55-57, cea mai delicioasa quesadilla hot, hot, hot & yummy. Aaaaarrriiibaaa!

TAQUERIA este cu siguuranta gustul autentic al Mexicului intr-un FoodTruck pentru gurmanzi!
Conceptul s-a născut din dragostea pentru bucătaria mexicană, în special a mâncărurilor care pot fi savurate în marile restaurante “Tex-Mex” de pe coastele de Vest și Est a Statelor Unite ale Americii. Taqueria va împărtăși această minunată bucătărie regională și cu românii, care nu au intrat până acum în contact cu aceaste delicatese.

CE MI-A MARTIRISIT STEFAN, INITIATORUL SI CHEF-UL TAQUERIA.
“La Taqueria, ne dorim ca fiecare dintre oaspeții noștri să aibă o experiență unică. Lucrurile care stau la baza experienței plăcute a oaspeților nostri sunt evidente: alimente proaspete, prietenia angajaților, curățenia zonei de servire a clienților și a felului minunat în care noi rulăm burrito-urile.”

O vizită la TAQUERIA e ca și cum ai privi plitele din bucătăria de acasa, pentru ca aici noi gătim cu pasiune pentru cei dragi. Pentru că mâncarea Tex-Mex este despre a fi împreună, despre a sta cu familia la masă și a savura cele mai bune preparate!

Asta îți garantează Taqueria, care nu vrea să aducă în România stereotipurile mexicane folosite de alții, cu chelneri mustăcioși și sombreros agățate în cui. Prin Taqueria, Stefan si-a propus sa ofere bucurestenilor zi de zi mâncare naturală, prietenoasă cu natura și cel mai important garantăm gustul autentic! Preparatele nu folosesc înlocuitori și totul este întocmai ca într-o bucătărie mexicană, cu un accent pe gourmet texan si californian!

Tex-Mex este o fuziune de preparate din nordul Mexicului și sudul Americii, care reflectă creațiile culinare ale populației Tejanos. Mâncarea autentică Tex-Mex este proaspătă, simplă și produsă din ingrediente tradiționale. Fasole neagră și pinto, ardei: jalapeno, habanero și chipotle, avocado hass, coriandru, chimion și tomatillo. Meniurile nu conțin substitute locale, ci chiar produse autentice.

“La TAQUERIA, ne respectăm oaspeții și apreciem decizia lor de a ne călca pragul. Ne respectăm între noi și punem preț pe efortul de echipă. Prietenia și căldura colectivului nostru are ca unic scop să facă ziua mai bună clienților”.

Taqueria respectă planeta prin aprovizionarea cu ingrediente de înaltă calitate, precum și promovarea sustenabilității mediului înconjurător. Filosofia restaurantului este curățenia impecabilă, atât în spațiul de pregătire a mâncării dar și în spațiul de servire. Grija față de restaurant e parte din respectul oferit clienților!

Viva Mexico! Viva Taqueria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *