Gallery

Călătoria unghiilor verzi până la Everest şi înapoi

Dintotdeauna mi-am dorit sa ajung la poalele Everestului. Măcar la poalele lui, căci fix pe el nu prea m-as risca. Nu cred ca am nici fizicul, nici nebunia necesare sa ma apuc de alpinism si de auto-depasit limite fizice.
Insa sa privesc Everestul în ochi – ei bine, aici m-ai prins, chiar mi-am dorit intens! Atât de intens, incat….chiar am reusit, acum 2 saptamani.

Un verde infinit
Am povestit deja aventurile şi drumul meu până la Everest Base Camp, pe versantul nordic, adică tibetan.
Ce nu am povestit încă este de ce am ales să port unghii verzi. Şi cât au rezistat ele în peregrinarea mea de 3 săptamâni pe sub burţile opt-miarilor, prin Nepal şi Tibet.

Iubesc verdele. Sunt dependentă de el, ca să fiu mai exactă.
Verdele ierbii, al frunzelor, al pădurii îmi încarcă bateriile. Si cum, ştiind că plec într-o călătorie grea în Tibet, începând de la cei 3.650 m la care aterizezi in Lhasa si continuând până la peste 5.200m, teama de griul infinit al stâncilor şi al zăpezilor m-a cuprins iremediabil.
Am fost deci foarte hotărâtă, încă de la început: vreau să văd tot timpul verde în faţa ochilor. Să fie reperul meu de speranţă dacă mă voi simţi rău de la altitudine ori descurajată.

Aşa că… am ales un verde infinit: o manichiura în nuanţa superba de verde “Smarald”, realizata la 1 Concept Studio cu Bio Sculpture Gel – un gel care pur şi simplu rămâne pe unghii oricat şi oriunde ai nevoie.
Bio Sculpture Gel este primul sistem de manichiura care a revolutionat in ultimii zecii de ani peisajul frumusetii, un reper absolut al calitatii, al inovatiei tehnologice.
Cum? Printr-o formula unica patentata…. si, iata, rezistenţă chiar şi după 3 săptămâni de vacanţă himalayană!
manichiura smarald
Succesul fulminant al Bio Sculpture Gel in saloanele de manichiura internationale s-a datorat in primul rand tehnologiei avansate si dezvoltarii permanente a produselor, astfel incat acestea sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte.

Un produs născut în Africa acum 8 ani, care nu doar conferă unghiilor rezistenta si culoare de lunga durata, ci şi tratează si îngrijeşte in acelasi timp unghiile naturale.
Dupa aproape 8 ani de munca sustinuta si mii de teste efectuate, gelul Bio Sculpture a fost inregistrat si patentat drept primul produs din lume de tip tratament, reactiv la razele UV, cu uscare rapida si indepartare prin infolierea unghiilor in dischete cu dizolvant, neutilizand instrumente de lucru cu potential agresiv asupra sanatatii si integritatii suprafetei unghiilor.

Un produs care nu a surprins doar specialistii in arta manichiurii, ci si pe mine, biată călătoare entuziasmată pe sub Everest, prin rezistenţa sa, prin flexibilitate, strălucire de oglindă şi culoare intensă a gelului, rezultatul fiind o manichiura perfecta timp de peste 3 saptamani, cu un aspect cat se poate de natural.

ghetar in Tibet
În Tibet am aflat de la un localnic şi semnificaţia budistă a culorilor de pe steagurile de rugăciuni, strâns legată de natură.(Cum altfel, într-o natură senzaţională?!)
albastrul – cerului, albul – norilor, roşul – focului, galbenul – pământului şi verdele… de smarald al apelor de munte si al ierbii.

De-a lungul anilor, Bio Sculpture Gel a conceput si o gama de lacuri de unghii cu nuante superbe si cu o rezistenta indelungata garantata, precum si o linie de produse dedicate manichiurii SPA, alaturate celor de intretinere si ingrijire a unghiilor.
Paleta sa cromatica are… nu mai putin de 160 de culori, dintre care 60 sunt disponibile si in Romania, prin 1 Concept Studio.

slide mic
Bio Sculpture Gel exceleaza negresit la toate capitolele:
Ingrijeste si protejeaza unghia naturala datorita gelurilor-tratament aplicate in straturi subtiri si cu grade de flexibilitate diferite. Si nu, nu necesita folosirea unor primere care ar cauza deshidratarea unghiilor naturale. Si se indeparteaza in doar 15 minute cu ajutorul unei solutii speciale fara acetona. Iar manichiura va arata impecabil timp de peste trei saptamani.
De asemenea, datorita texturii si structurii sale speciale, Bio Sculpture Gel permite sculptarea si efectuarea de prelungiri a patului unghial sau de corectii a unghiei naturale (denivelari, suprafete neregulate etc).

Bio Sculpture Gel se prezinta drept un sistem de manichiura de cinci stele, un Everest al manichiurii, am tras eu concluzia, după ce am purtat acelaşi gel 4 săptămâni şi încă arată impecabil (exceptând faptul că mi-au crescut unghiile în acest răstimp).

#Regasit in peste 7000 de saloane din lumea intreaga, gelul-tratament Bio Sculpture Gel, cu rating maxim din partea forumurilor internationale de specialitate pentru sanatate si siguranta, a patruns de un an si pe piata din Romania, prin intermediul World Beauty Concept.
Regasim deja produsele din gama Bio Sculpture si serviciile de manichiura aferente (preturile variaza intre 70 de lei si 130 de lei) in meniul de beauty al .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55), precum si in saloanele profesionale acreditate.
Tehnicienii care isi doresc sa lucreze cu Bio Sculpture Gel trebuie sa urmeze un training intensiv sub indrumarea Andreei Beatrice Lascu (.1 Concept) – Educational Manager Bio Sculpture Gel Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *