Quote

Călătoria simțurilor în Tokyo

🌄Ce ai spune de o călătorie in Tokyo? O călătorie a simțurilor si a imaginației, plecând de la aromele îmbietoare ale noii colecții – ediție limitată de la Sabon, inspirata de minunata Japonie.
În luna iulie, Sabon te invită să explorezi universul fascinant al Țării Soarelui Răsare prin noua colecție în ediție limitată – Tokyo Celebration. Pornim împreună?

🧘‍♀️Noua colecție – capsulă Sabon poartă amprenta seducătoare a culturii asiatice și prin design-ul unic creat de MAMI – maestră în caligrafie, originară din Tokyo.
Învăluie-te în frumusețea vibrantă a acestui oraș și pășește alături de Sabon spre puntea magică dintre tradiție și modernitate, exuberanță și acalmie spirituală, cromatică emoționantă și luxurianța rafinamentului olfactiv. Sabon îți promite o savuroasă aventură!

🎊E timpul să înceapă Tokyo Celebration!
„Clear Dream” – aroma unei veri perfecte
Știi cum e parfumul unei dimineți toride, atunci când briza răcoritoare îți mângâie trupul? Fresh, tonic, mieros și în același timp electrizant pe fiecare părticică a corpului tău.
Așa este „Clear Dream”, fermecătorul parfum al noii colecții Sabon – Tokyo Celebration. Un mix armonios și delicios între lâmăie și iasomie, mosc și ambră – o frumoasă îngemănare a contrastelor, menită să îți stârnească fiecare simț în parte.

🌼Sabon îți propune să experimentezi vivacitatea seducătoare a Japoniei prin gama de produse pe care deja le cunoști și știi ce minuni fac atunci când le incluzi în ritualul tău de frumusețe – ulei de duș, exfoliant, lapte de corp, cremă de mâini, săpun lichid, EAU de Sabon și aromă de cameră.

Însă nu doar atât! În colecția Tokyo Celebration găsești o surpriză: un nou produs Sabon – Spray de îngrijire pentru păr. Este în ambalaj mini, ideal să îl ai mereu cu tine, având o formulă specială cu procent scăzut de alcool și îmbogățită cu extract hrănitor de Jojoba, ce protejează împotriva agresiunilor externe și previne uscarea, electrizarea și degradarea vârfurilor.

👩‍🎨MAMI & Sabon
Mami este o maestră caligrafă japoneză, perfecționându-și arta de la vârsta de nouă ani. S-a lăsat inspirată de varietatea culturilor urbane, ajungând să creeze un nou stil ce îmbină caligrafia cu arta graffiti, cunoscut drept „Calligraffiti” – forță, lumină și prospețime.

Arta ei reprezintă comuniunea cu natura, respectul pentru natură, epurarea spirituală a lumii moderne.
Intră pe www.sabon.ro și explorează fascinanta colecție Tokyo Celebration, desăvârșindu-ți ritualul zilnic de frumusețe!

Alături de Sabon te așteaptă o vară incredibilă!

🤲SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *