Quote

Cadouri ediție limitată Nivea create de Mihaela Glăvan

What about a very trendy spring?! Începutul primăverii vine cu un moment plin de emoție și bucurie în care celebrăm femeile dragi din viața noastră. Dorim să le aducem zâmbete pe buze și să le facem să se simtă speciale și frumoase prin cadouri simple, dar potrivite personalității lor.

În luna femeii, cea mai de succes geantă NIVEA semnată de Mihaela Glăvan revine de data aceasta în cinci combinații diferite de produse. Fie că este vorba de mamă, soră, prietenă, soție sau colegă de serviciu, în această primăvară poate fi răsfățată cu noua colecție de cadouri NIVEA, dăruindu-i îngrijirea care i se potrivește.
Grija pentru femeia specială se află într-un plic elegant de culoare albastră care poate fi asortat la ținute casual, ținute de seară sau de cockail. Având o culoare intensă, geanta semnată de Mihaela Glăvan completează cu succes orice ținută și îi conferă o notă elegantă.

Alege cadoul potrivit din colecția NIVEA semnată de Mihaela Glăvan

Geanta NIVEA Pink este o experiență parfumată pentru femeile romantice și senzuale, asemeni florilor de primăvară. Loțiunea de corp cu Flori de Cireș & Ulei de Jojoba, deodorantul Invisible for Black & White și gelul de duș Waterlily & Oil au formule delicate de îngrijire, parfum subtil și efecte imediate: o piele protejată, parfumată și hidratată!
Prețuri maxime recomandate:
Geantă Pink: Gel de duș NIVEA Waterlily & Oil 250 ml, loțiune de corp NIVEA cu Flori de Cireș & Ulei de Jojoba 200 ml și NIVEA Invisible for Black & White Roll-on – preț 45.5 RON

Pentru femeile puternice și încrezătoare, îngrijirea Q10 este cadoul potrivit care le va ajuta să aibă un ten tânăr și frumos. Geanta conține crema de zi NIVEA Q10 POWER SPF 15 pentru reducerea ridurilor fine și șervețelele micelare, pentru demachierea rapidă și ușoară.
Prețuri maxime recomandate:
Geantă Q10: NIVEA Q10 Power Anti-Rid cremă de zi FPS 15, 50ml și Șervețele micelare NIVEA – preț 60.3 RON

Femeia dragă din viața ta este mereu activă și conectată la viața urbană? Atunci probabil cadoul NIVEA Urban Skin Detox i se va potrivi perfect: apa micelară îi va curăța rapid tenul, crema de zi o va proteja de efectele factorilor nocivi din mediul înconjurător, iar deodorantul o va menține fresh întreaga zi!
Prețuri maxime recomandate:
Geantă URBAN SKIN: cremă de zi NIVEA Urban Skin Detox 50 ml, NIVEA Urban Skin Detox Apă Micelară 400 ml și NIVEA Deo Invisible for Black & White fresh roll-on – preț 65.5 RON

Geanta NIVEA Fresh poate fi alegerea potrivită și pentru femeile dinamice și pline de energie, deoarece conține produse ce îi vor susține în continuare pasiunea de a fi mereu în mișcare. Gelul de duș Hawaii Flower & Oil, deodorantul Dry Fresh și loțiunea de corp NIVEA Aloe & Hydration cu parfum exotic și revigorant o vor ajuta să se simtă mereu bine în pielea ei.
Prețuri maxime recomandate:
Geantă Fresh –Gel de duș NIVEA Hawaii Flower & Oil 250 ml, loțiune de corp NIVEA Aloe & Hydration 250 ml și NIVEA Dry Fresh Deo roll-on – preț 45.5 RON

Geanta GOLDconține deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth, loțiune de corp și cremă de mâini NIVEA cu Vanilie & Ulei de Migdale și se potrivește de minune cu femeile elegante și mereu în centrul atenției. Acest cadou îi păstrează pielea fină și are grijă de hainele ei, iar aroma de vanilie o va ajuta să ofere mereu atingeri catifelate.
Prețuri maxime recomandate:
Geantă Gold – Loțiune de corp NIVEA cu Vanillie & Ulei de Migdale 200 ml, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth și cremă de mâini NIVEA cu Vanilie & Ulei de Migdale 75 ml – preț 44 RON

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *