Quote

Cadouri de la un Mos Complice.ro

Complice.ro, un business de cadouri experientiale, continua demersul prin care incurajeaza alegerea de experiente, in locul simplelor obiecte oferite in dar in mod traditional.o
Recomandarile Complice.ro pentru Craciun incep de la experiente care stimuleaza adrenalina, simtul vizual, gustativ si olfactiv, pana la provocari exclusiviste, in compania unor celebritati.
Ce cadouri facem, deci, de Craciun?

#Cadouri experientiale pentru ea
Ce poate fi mai frumos decat ciocolata in dar? Experienta de a crea ciocolata chiar tu! De la consumator la creator de ciocolata!
O vizita la ciocolaterie si sansa de a crea, in cadrul unui atelier privat, propriile praline cu ajutorul specialistilor Guilty Pleasure este dorinta secreta a oricarei iubitoare de dulce, nu-i asa? Iar pentru ca darul sa fie de poveste, continua cu o extra-doza de relaxare: masaj si impachetari cu acelasi ingredient delicios!
https://www.complice.ro/cadou/just-chocolate/

Pentru o femeie care isi lasa amprenta
Memoria olfactiva te poate face sa recunosti un om drag si cu ochii inchisi, nu-i asa? Fiecare femeie este unica, iar o incursiune privata in atelierul Luviane inseamna sa o pui in valoare, daruindu-i sansa de a-si crea propriul parfum. Iar surpriza va continua sub brand, unde o asteapta o bratara de argint purtand amprenta unei persoane dragi.
https://www.complice.ro/cadou/flavor-print/

#Cadouri experientiale pentru el
A la votre, monsieurs!
O zi de degustare de vinuri de vinoteca la crama, in compania unui somelier priceput, pentru a descoperi gusturi noi si vechi,.
https://www.complice.ro/cadou/oldies-but-goldies/

Perfect gentleman!
Un barbat puternic, inovator, care te surprinde prin atitudine? Surprinde-l si tu de Craciun, cu un dar creativ, conceput exclusiv pentru el: un ceas NOAH Watches, unicat, pe care il poti personaliza pana la cel mai mic detaliu, asortat cu o pereche de butoni din argint si lemn, creati special de designerul David Sandu.
https://www.complice.ro/cadou/take-your-time

Un invingator?
Sustine-l sa fie cel mai bun si mereu in forma! Sesiuni private de coaching si antrenament individual cu Andrei Rosu, care sa-i mentina focusul si sa-i dezvolte spiritul de invingator.
https://www.complice.ro/cadou/challenge-by-andrei-rosu/

#Cadouri experientiale unisex
De Craciun, simtiti si experimentati impreuna!
Privit dintre nori, orasul arata diferit. Descoperiti-l impreuna de Craciun, intr-un zbor cu elicopterul. O doza de adrenalina in cuplu creste conectarea si va potenta relatia voastra.
Enjoy the ride!
https://www.complice.ro/cadou/the-glam-experience/

Fotografii la Palat
Povestile frumoase se pastreaza in suflet si se regasesc, peste timp, in albumul cu fotografii. Cum vremea este potrivita pentru noi amintiri impreuna, le puteti face de neuitat printr-o sedinta foto speciala. Personajele – voi, intr-un cadrul special – Palatul Noblesse.
https://www.complice.ro/cadou/fairytale-picture/

Craciun cu dorinte implinite!
Gandurile bune sunt primul pas catre dorinte implinite. De Craciun, le poti da forma!
Pune in brad un glob special de Craciunul acesta, unul umplut cu puf de papadie, care poate indeplini dorintele. Un dar potrivit tuturor celor dragi, al caror nume se afla pe lista de cadouri.
https://www.complice.ro/cadou/christmas-wishes/

#Pentru activi, spirit urban la superlativ!
Un spirit liber, iubitor de natura si explorare? Alex Ciocan, unul dintre ciclistii de top ai Romaniei, ii poate sta alaturi, intr-o sesiune privata de pedalare in aer liber sau in sala. Exclusiv prin “complici”!
https://www.complice.ro/cadou/cycle-with-alex-ciocan/

Urban Ties, detaliul perfect
Pentru o persoana rafinata, atenta la detalii si exigenta cu propria imagine. Masina cu sofer, cravata cu amprenta si stil, intr-un design personalizat si pe gustul sau. O experienta memorabila, pentru Craciunul acesta.
https://www.complice.ro/cadou/my-tie/

Daruri cu efect multiplicat
Rareori avem ocazia ca gestul de a oferi un cadou sa aiba efect multiplicat!
De Craciunul acesta, darul tau poate aduce bucurie celui pentru care l-ai pregatit si, de asemenea, copiilor de la HOSPICE. Oferind in dar un tricou cu autograful lui Alex Ciocan, unul din ciclistii de top ai Romaniei, suma va fi directionata integral catre Casa Sperantei.
https://www.complice.ro/cadou/tricou-semnat-alex-ciocan-2-hospice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *