Quote

Pierderea greutatii prin consumul de pastile – slabit sanatos sau nesanatos?

Pierderea greutatii prin consumul de pastile este oare o modalitate de a slabi sănătos sau este una nesănătoasă?

Dupa cum probabil bine stii, exista foarte multe modalitati de slabit nesanatoase in ziua de astazi. Una dintre acestea este considerata consumul de pastile de slabit. Totusi, aceasta modalitate poate fi atat nesanatoasa, cat si sanatoasa.

Asa cum mancatul poate fi nesanatos, modalitatile de slabit pot fi si ele sanatoase, chiar si atunci cand apelezi la suplimente alimentare sau alte tipuri de pastile de slabit. Desigur, trebuie sa stii ce pastile sa consumi – marea majoritate a acestora iti poate face mai mult rau decat bine.

Cand sunt pastilele de slabit nesanatoase?
Evident, stii ca ai in fata pastile de slabit nesanatoase atunci cand acestea sunt imbibate cu ingrediente necunoscute si mai ales cand pretind ca te pot ajuta sa slabesti fara sa faci nicio alta schimbare in viata ta de zi cu zi.

Acest tip de pastile actioneaza deseori intr-un mod invaziv asupra corpului tau, avand efecte secundare destul de neplacute – greata, voma si nu numai (precum si efecte pe termen lung de care chiar ai vrea sa te feresti).

Este de la sine inteles faptul ca astfel de pastile de slabit nu au niciun efect asupra greutatii corporale de cele mai multe ori. Stim cu totii prea bine ca acest segment al domeniului slabitului este bazat, in mare parte, pe inselatorii si produse nereglementate.

Cand sunt pastilele de slabit sanatoase?
Pastilele de slabit sunt sanatoase atunci cand acestea complimenteaza o alimentatie si un stil de viata sanatos. Pentru a exemplifica tipul de pastile de slabit pe care ar trebui sa le cauti, vom analiza produsele NUPO.

Dieta NUPO iti poate pune la dispozitie doua tipuri de pastile, comercializate sub numele de Fill my Tummy si Burn my Fat din gama Slim Boost+. Acestea functioneaza in felul urmator:

• Suplimentul Fill my Tummy umple stomacul cu fibre naturale care sunt solubile in apa, oferindu-i astfel acestuia satietate pe termen lung. Din moment ce dieta NUPO este bazata pe consumul redus de calorii, este clar ca foamea este o problema si o senzatie comuna.

Totusi, in loc sa consumi pastile de slabit care elimina aceasta senzatie prin diverse trucuri, NUPO a analizat situatia si a ajuns la concluzia ca fibrele naturale nu contribuie la luarea in greutate, dar contribuie la gestionarea satietatii stomacului si starii de foame. Astfel, aceste pastile de slabit sunt de mare ajutor persoanelor care mananca excesiv, dar si celor care vor sa-si reduca aportul alimentar;

• Suplimentul Burn my Fat contine extracte naturale de Yerba Mate si Nuca de Cola care stimuleaza arderea grasimilor. Acestea au efect asupra metabolismului tau, actionand cu precadere in momentele zilei in care acesta nu este supus activitatii fizice. Desigur, consumul acestor pastile de slabit – https://nupo.com/ro/categorie-produse/pastile-de-slabit/ – nu implica faptul ca poti evita exercitiile fizice.

Acestea pur si simplu stimuleaza metabolismul si atunci cand stai jos, la birou sau pe canapea, de exemplu.

Cam asa arata doua tipuri de pastile de slabit cu adevarat sanatoase – nu contin ingrediente in exces/experimentale si au un rol/efect clar. O pastila ofera stomacului tau fibre naturale care au rolul de a inlatura senzatia de foame, pe cand cealalta pastila stimuleaza functiile normale ale metabolismului tau.

Nu trebuie sa apelezi la masuri excesive si stricte pentru a slabi – poti face acest lucru sanatos urmand o dieta alimentara corespunzatoare, un program de exercitii fizice zilnic adecvat, precum si prin consumul de pastile de slabit doar atunci cand este cazul.

Daca vrei sa afli mai multe despre modul in care NUPO Romania – https://nupo.com/ro/categorie-produse/pastile-de-slabit/ – trateaza pierderea kilogramelor sau mentinerea greutatii, nu ezita sa accesezi platforma acestei diete recunoscute la nivel international. Acolo vei gasi tot ceea ce cauti, inclusiv studii cuprinzatoare realizate in mod individual care confirma eficienta dietei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *