Quote

Burgund – noul roșu!

CULOAREA VERII
Dacă, până acum, lenjeria roșie era preferată pentru a pune în evidență senzualitatea, vara aceasta a apărut o nouă vedetă, după cum arată statisticile SevenSins.ro: lenjeria burgund, pentru femeile sofisticate, încrezătoare și seducătoare. Materialul preferat rămâne dantela, iar cele mai populare sunt seturile de lenjerie, care pot fi purtate cu ușurință întreaga zi.

Poate mai puțin evidente, trendurile în materie de lenjerie sunt însă cel puțin la fel de importante ca orice segment din industria de modă. Piesele de lenjerie reprezintă o necesitate, toată lumea le poartă, dar puțini sunt cei care vorbesc despre ce poartă pe dedesubt.

Sevensins - costume de baie

Sevensins – costume de baie


Cu toate acestea, un sondaj recent făcut de sevensins.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de lenjerie din România, arată că 58% dintre femei cumpără aproape lunar lenjerie, de cele mai multe ori nu din necesitate, ci din dorința de a-și surprinde partenerul (53%).
Chiar dacă alegerea considerată sigură este negrul, roșul este a doua culoare preferată (pentru 25% dintre femei) atunci când vine vorba de lenjerie.

BURGUND
Însă, vara aceasta roșul clasic a fost detronat și a făcut loc burgundului. Numele a fost inspirat de culoarea vinului din regiunea cu același nume din Franța, așa că burgundul a împrumutat câte ceva și din profunzimea apreciatei băuturi. Astfel, o variantă mai serioasă, dar în același timp mai senzuală a roșului, burgundul inspiră și simbolizează forță, putere, încredere, dar și dorință.

Lenjerie ultrafeminină
Anul acesta au revenit în actualitate piesele de lenjerie ultrafeminine. Cu multă dantelă, care scot în evidență liniile corpului. Acoperă mai mult, însă, în același timp, dezvăluie o senzualitate aparte.

Decolteuri îndrăznețe, decupaje spectaculoase, piese minimaliste, portjatiere – toate au primit aerul sofisticat al burgundului devenind astfel cu adevărat incendiare.

Cele mai populare alegeri pe SevenSins.ro în această vară sunt, de altfel, seturile de două piese, unde decolteul sutienului se combină cu un slip senzual, în stil tanga, acoperind chiar mai mult decât te-ai aștepta. Aceeași tendință se remarcă și la chemise-uri, care devin tot mai populare, semn că și româncele au început să renunțe la pijamalele clasice în favoarea unor piese mai senzuale.

Tonul se schimbă însă în materie de body-uri, care sunt minimaliste, acoperind doar necesarul.

Indiferent de alegere, fiecare piesă de lenjerie duce cu gândul la dorință, poate chiar puțin lux decadent, dar mai ales senzualitate. Așa că burgundul trebuie încercat, trăit, iubit vara aceasta!

SEVENSINS.RO
SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 200.000 de piese de lenjerie și costume de baie către clienți din toată țara.

SevenSins.ro oferă mărimi de la S la 4XL, astfel încât să se potrivească oricărei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, plăcute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie în două piese slipul este dublat pentru un plus de discreție. De asemenea, multe costume de baie au cupe întărite, cu burete detașabil. Colecția de costume de baie Sevensins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe sevensins.ro și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *