Quote

Burberry Her. It’s hers!

BOLD ATTITUDE
Cu Burberry am o legătură veche și puternică. De pe vremea în care admiram rain-coat-ul de-o eleganță clasică impecabilă al bunicii. Mantoul bej fin, cu căptușeală în carouri maro. Și din zilele în care, fascinată, îmi afundam nasul în colecția ei eșarfe parfumate. Acel parfum inefabil, pe care l-am redescoperit apoi, mare fiind, în Londra. Parfum classy, nemuritor, veșnic în trenduri, niciodată demodat sau demodabil.
Așa că îți imaginezi că fiecare lansare din colecția Burberry mi-a fost, pe rând, preferată; și mi-a creat o dependență… până la urmatoare noutate Burberry. Și tot așa, inclusiv până de curând, când am descoperit nou lansatul Burberry Her.

THE ADVENTUROUS SPIRIT OF A LONDONER
Un parfum floral, floral-fructat, mai exact. Un parfum specific amprentei inconfundabile Burberry.
British. Îndrăzneț, plin de personalitate și stilat fără niciun efort, pur și simplu British din cap până-n picioare… sau până în notele salede bază, ca să fim mai exacți. Un parfum ca o zi de primăvară în Hyde Park, cu flori multicolore și copaci înfloriți, ireal de frumoși și de parfumați. Inspirat, plin de energie, optimist, căci așa este întreaga filosofie Burberry.

The spirit of Her – atmosfera Burberry for Her, în care ne invită efervescenta și superba Cara Delevingne, într-o serie de imagini surprinse de Juergen Teller în orașul ei, Londra. Cara a înregistrat propria ei versiune a lui ‘Maybe it’s because I’m a Londoner’, un cântec dedicat orașului pe care îl iubește… dintotdeauna și care este fundalul sonor deginitoriu al întregii campanii.

THE SCENT
Un parfum vibrant, creat de renumitul master perfumer Francis Kurkdjian. Se deschide cu note delicioase de fructe de pădure, are în inimă acroduri de flori de iasomie și de violetă și o bază de ambră și mosc. Mmm, ce mix revigorant de afine, mure și smeură…

Burberry Her Eau de Parfum este întruparea însăși a atitudinii unei londoneze veritabile – aventuroasă, smart, îndrăzneață, cu personalitate. O aromă vibrantă, gurmandă, fructată, ce captează întregul spirit al Londrei. Unic și creând dependență!

“Apa de parfum Her by Burberry este unică datorică semnăturii sale memorabile. Ca să o poți obține, ai nevoie de acorduri puternice, de o poveste olfactivă care să traducă în note viziunea, povestea pe care vrei să o spui. Combinația dintre fructele coapte de razele soarelui și spriritul British se amestecă cu acordurile de mosc și ambră și devine unică. Poți să recunoști din prima clipă pe cineva care poartă acest parfum. e un parfum-semnătură”, își descrie creația, atât de bine și de simplu, Francis Kurkdjian.

STICLUȚA – STATEMENT
Mi s-a părut super-uber-cool ideea că noua sticluță este inspirată, nici mai mult, nici mai puțin decât de design-ul primului parfum Burberry, ‘Burberrys for Men’, lansat în 1981. Creat din sticlă lucioasă, curbată delicat, ce poate fi personalizată cu inițialele tale, gravate, pe inelul metalic din jurul gâtului delicat al sticlei.
O sticluță luxoasă și chic.
How cool is that!!
Colecția Her by Burberry cuprinde apă de parfum Her de 100ml, 50 ml, 30ml și 7.5ml, Body Lotion 200ml, gel de duș 200ml și Deodorant 100ml și este disponibilă deja din octombrie în parfumerii.

#BurberryHer #HerLondon #BurberryBeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *