Quote

Blue Party – petrecere in casa noua la LaMama Ateneu

#LAMAMA19ANI
Asa cum anuntam deja de săptămâna trecută, aseară restaurantele “La Mama” au aniversat cu haz, mâncare bună, muzică excelentă și prieteni dragi 19 ani de ISTORIE gastronomică și răsfăţ culinar.
27 februarie este ziua care marchează deschiderea primului restaurant “La Mama”, in București. Fiind unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din rândul restaurantelor din București, La Mama a crescut în acești 19 ani și s-a reinventat permanent, însemnând astăzi o bucătărie cu gustul celei “de acasa”, o bucătărie românească și internațională, dar în același timp una citadină, modernă, reinterpretată. În meniul La Mama se regăsesc atât preparate cu tradiţie cât și preparate cu specific internațional, care constituie adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă.

#CENTENAR CELEBRAT DE LA MAMA

Întrucât anul 2018 înseamnă totodată anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, La Mama a lansat o campanie dedicată, adresată tuturor românilor și implicit tuturor celor care sunt clienți fideli ai lanțului de restaurante, iubitori ai tradițiilor și ale valorilor românești!

Special pentru aceștia La Mama a creat o colecție de brățări aniversare care pot fi obținute pe tot parcursul anului, prin respectarea unor condiții promoționale particularizate pentru fiecare în parte. Purtate împreună acestea formează tricolorul și aduc posesorilor reduceri între 10% și 25% la fiecare vizită în cadrul lanțului de restaurante, precum și acces preferențial la evenimente special organizate (ex: degustări de vinuri, evenimente culinare, aniversare sau tematice, acces la petreceri private etc). Fiecare brățară din colecție a fost lansată în cadrul unui eveniment special organizat în cadrul La Mama, urmând a fi distribuită pe tot parcursul anului în restaurante, cu respectarea condițiilor promoționale aferente.

#BLUE – S-A LANSAT CEA DE-A TREIA BRĂȚARĂ DEDICATĂ CENTENARULUI

Cu ocazia aniversării a 19 ani de activitate, a avut loc lansarea brățării albastre, a treia din colecția brățărilor aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri. Distribuția acesteia a început pe data de 27 Februarie, exclusiv către clienții care au deja primele două brățări – roșie și galbenă.

Totodată, pentru a beneficia de brățara albastră clienții trebuie să îndeplinească cel puțin două dintre următoarele trei condiții promoționale: ă poarte o ie în ziua vizitei în restaurant; să aibă o consumație de minim 60 Ron; să posteze pe Facebook o fotografie, etichetând mesajele de pe cele trei brățări și #100ImpreunaLaMama.
Toate detaliile campaniei pot fi găsite pe site-ul www.lamama.ro , pe pagina campaniei și în regulamentul acesteia.


#BLUEPARTY

Ziua festivă s-a încheiat cu o petrecere privată a cărei tematică și implicit dress code au fost inspirate de brățara campaniei: BLUE PARTY. Petrecerea a avut loc la restaurantul La Mama Ateneu ( str. Episcopiei nr. 9) care a venit în întâmpinarea oaspeților cu o imagine nouă, modernă și plină de culoare. Dacă în trecut petrecerile private La Mama erau adresate în exclusivitate prietenilor, bloggerilor, partenerilor și colaboratorilor, BLUE PARTY a fost prima petrecere aniversară la care au avut acces preferențial o parte din clienții La Mama, posesori ai brățărilor campaniei #100ImpreunaLaMama – Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri! Invitații La Mama au împărtășit momente unice în compania formației Publika, s-au bucurat de mâncăruri bune și băuturi alese și au avut ocazia de a participa la o ședință foto care să le amintească mereu de această zi specială.
Atmosfera de sărbătoare s-a resimțit în toate restaurantele La Mama, în cadrul cărora au fost organizate mai multe acțiuni promoționale. Toți clienții care au pășit pragul restaurantelor pe parcursul lunii Februarie, precum și cei care au apelat serviciul de livrări au primit în nota de plată vouchere de 50% reducere, pentru a fi valorificate în această zi specială în oricare dintre cele șase locații La Mama!
Partenerii evenimentului au fost: Editura RAO, Crama Aramic, Carlsberg, PepsiCo, RADIC Star, Conti Grup. Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor pentru suportul oferit.

#lamama19ani #răsfăț #bucătăriecitadină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *