Quote

Blaxy Club – pentru o vacanta premium!

Fii membru Blaxy Club si ai vacanta ta perfecta la mare incepand cu 19 Eur/zi! 

Blaxy Club – creat special pentru tine
Fiecare dintre noi are o idee despre cum trebuie sa fie vacanta perfecta. Cand traversezi o perioada aglomerata sau stresanta, singurul lucru care te tine pe linia de plutire este sa visezi la o plaja nesfarsita cu nisip fin si auriu si o mare de azur. Sezlongul, cocktailul si cartea preferata fac si acestea parte din visul tau. Sau poate ca marea poate fi inlocuita in vis de o piscina cu apa racoroasa, sau chiar de o drumetie printr-o padure de pini unde parca simti aerul tare si curat. Blaxy Premium Resort le imbina in cel mai fericit mod pe toate.

Adaugand un apartament modern mobilat si echipat, restaurant, baruri, Kids Club, parcare si amfiteatru de vara, avem deja imaginea vacantei perfecte.

Acum, la inceput de sezon, Blaxy Premium Resort propune celor aflati in cautarea destinatiei de vacanta o oferta speciala, valabila pana la 25 iunie: sejurul perfect de la numai 19 Eur/zi, doar pentru noii membri Blaxy Club! Pe langa acest pret imbatabil pentru vacanta ideala, cardul de membru Blaxy Club vine acum la pachet cu un apartament de vacanta pe viata in perioada favorita si nenumarate avantaje, discounturi pentru servicii de vacanta si premii-surpriza!

Pentru a primi cardul de membru Blaxy Club, trebuie doar sa apelezi linia gratuita 0800 500 001 sau sa trimiti “DA” pe WhatsApp (0752 131313) si un consultant te va ghida, pe tot parcursul procesului de inscriere in Blaxy Club.

Banii economisiti pentru vacanta de anul acesta se pot transforma in avans pentru achizitionarea unui apartament in Blaxy Premium Resort. Beneficiezi de rate cu 0% dobanda, timp de cel mult 50 de luni, cu un avans de minim 20%! Si daca te gandesti cat ai cheltuit pentru vacanta de anul trecut, pentru o singura saptamana, vacanta pe viata in Blaxy Premium Resort este deal of the year!

La Blaxy Premium Resort ai absolut tot ce iti trebuie. Vino sa te convingi!

Mai multe detalii puteti afla accesand: blaxy.ro/campanie-vacanta

Blaxy Premium Resort este resedinta ta de vacanta, un resort cu 540 de camere tip condo (studio) si double condo (doua camere), complet mobilate si utilate. Situat langa statiunea Olimp, departe de agitatia cotidiana, Blaxy Premium Resort te asteapta pentru a petrece timp de calitate intr-un colt al naturii, unde Marea Neagra se intalneste, la margine de padure, cu lacul Tatlageac. Plaja privata tip blue flag (10.000 mp), cele 4 piscine exterioare, barurile, restaurantul, amfiteatrul de vara, Kids Club, parcarea extinsa si o multitudine de alte facilitati creaza impreuna pentru tine vacanta perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *