Quote

Black Vanilla for Black Friday

BLACK + BLACK + VERDE = LOVE
Ce legătură secretă ar putea fi între negru, din nou negru și… verde? Ei bine, legătura o reprezintă… shopping-ul inteligent! Da, da, ai citit bine: Back Vanilla este unul dintre ingredientele minune ale produselor Bottega Verde, pe care le putem cumpăra la prețuri super-smart de Black Friday!

Dacă eşti mare amator de cumpărături online, atunci cu siguranta cea mai importantă zi din calendarul de anul acesta este 17 noiembrie: Black Friday România 2017. Bottega Verde, magazinul online de unde iti poti lua cosmeticele naturale numărul 1 în Italia, s-a hotărât să îţi facă o surpriză si pregăteste pentru 17 noiembrie reduceri la sute de produse cosmetice naturale şi seturi cadou.

Si, cum noiembrie este luna Black, BottegaVerde.ro a organizat în data de 7 no, la Ana Baking Co., Black Vanilla Party, eveniment unde am aflat în avanpremieră, alaturi de jurnalisti si bloggerite, ce promoţii se pregătesc de Black Friday.

Black Friday reprezintă ocazia ideală de a-ţi achiziţiona produsele pe care ţi le doreai de mult timp la preţuri mai accesibile, cu discounturi de până la 82% la sute de produse. O adevarata inspiraţie când vine vorba de cadourile pe care îţi doreşti să le faci celor dragi pentru sărbători.

Iata si câteva sfaturi de la specialistii Bottega Verde despre secretele cumpărăturilor inteligente si reuşite.
1. MAKE A WHISH… AND A WISHLIST
Evită să fii prins în nebunia vânzărilor şi ofertelor! Recomandarea este să îţi faci dinainte o listă de prioritati si dorinte: cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la ţintă în ziua reducerilor.
Stabileşte deci ce produse vrei să cumperi, preţul maximal pe care eşti dispus să îl dai pe fiecare dintre elesi nu uita să le adaugi în whishlist.. Această listă este indicat să conţină atât produsele pe care ţi le doreşti, cât şi cele pe care te-ai gândit să le oferi în dar celor dragi. Acum este timpul oportun pentru a-ţi face cumpărăturile de sărbători.

2. FII CU OCHII IN 4 PE PRETURI
Urmăreşte evoluţia preţurilor! Petrece timp în magazinul online www.bottegaverde.ro pentru a cerceta ofertele promoţionale deja existente, astfel încât săştii la ce să te aştepţi şi să fii pregătit în marea zi a cumpărăturilor. Fa asta din timp, pentru a vedea produsele care au deja o reducere şi care, de Black Friday, vor primi una suplimentară, urmând ca tu să achiziţionezi produsul la un preţ minim.

3. ALEGERI POTRIVITE
Ai urmărit produsele care te interesează, ţi-ai făcut lista potrivită pentru a nu fi luat prin surprindere, dar a mai rămas însă un singur pas: verifica nuanţa sau aroma pe care ţi-o doreşti. Nu este indicat să cumperi un produs nepotrivit, doar pentru că se afla la reducere, riscând să nu îl foloseşti. Poţi căuta acele produse care sunt potrivite ţie şi astfel să realizezi cumpărături reuşite.

4. PE LOCURI, FII GATA, START REDUCERILOR!
Autentifică-te şi stai pe poziţii!Creează-ţi cont pe www.bottegaverde.roşi autentifică-te cu datele tale. Astfel cookie-urile vor fi setate în browser şi vei putea începe cumpărăturile imediat dupăafişarea reducerilor, fără a fi nevoie să introduci numele de utilizator şi parola. Completează datele de facturare şi adresa de livrare corecte. În plus, îţi poţi alege produsele preferate din timp şi le poţi salva în wish list, iar în dată de 17 noiembrie acestea vor fi automat updatate. Nu vrei să pierzi timpul cu aceste detalii în „marea zi” de vineri.

5. PARIAZA PE DOUBLE BLACK:
De Black Friday, răsfaţă-te cu Black Vanilla! Pentru că nu mai este mult şi intrăm în spiritul sărbătorilor, iar sezonul rece ne îndeamnă să ne delectăm cu arome dulci, BottegaVerde.ro recomanda gamă de produse de îngrijire cu vanilie neagră, o aromă încântătoare ce aduce magia şi căldura Crăciunului mai aproape. Vanilia neagră ne răsfaţă simţurile, dar şi pielea. În parfumatele seminţe de vanilie se concentreazăo multitudine de substanţe active ce au ca scop menţinerea tinereţii şi hidratării pielii. Proprietăţile sale de a regenera şi a înfrumuseţa pielea sunt cunoscute de mult timp, acestea regăsindu-se în untul hrănitor cu extract de vanilie neagră. Pentru un ritual complet de frumuseţe, untul de corp nu se poate aplica fără un duş pe cinste. Inchieie-ţi ziua stresantă cu o baie relaxantăalături de gelul de dus cu extact de vanilie neagră, a cărui consistenta îţi va hidrata pielea, învăluind-o într-un parfum delicios. Dacă îţi doreşti ca aroma de vanilie neagră să te însoţească întreaga zi, atunci apa de toaletă cu aromă de vanilie îţi este predestinata.
Vibraţiile delicioase şi dulci trezesc eleganta naturală a fiecărei femei. BottegaVerde.ro susţine cumpărăturile responsabile, de aceea în fiecare lună îţi prezentăm campania „Frumuseţea este în tine”, campanie ce conţine mesaje motivaţionale create de ilustratoarea Liliana Arnăut. Astfel poţi dona 5 sau 25 lei pentru care primeşti un magnet sau o sacoşă cu mesajul lunii, toţi banii fiind donaţi proiectului Pădurea Copiilor, care au ca scop reîmpădurirea zonelor degradate din sudul României. Pentru informatii despre gama larga de produse naturale Bottega Verde şi pentru cumpărături reuşite, intra pe www.bottegaverde.ro.
Enjoy the shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *