Quote

Begin your journey with one photo

Buna, sunt Ileana si sunt dependenta de călătorit și descoperit lumea in lung si-n lat.

As putea lejer sa ma prezint oricand, oricui si in orice ocazie cu aceste cuvinte si… foarte adevarate ar fi! 🙂 Căci da, sunt o călătoare prin definitie; imi place sa colectionez momente memorabile, experiente inedite. Sa cunosc oameni cu chipuri si povesti complet diferite de ceea ce am mai intalnit inainte. Sa descopar locuri si colturi de lume cum altele nu-s. Sa descifrez, cu toate simturile larg deschise, lumile noi prin care călătoresc.

Si iată că dorința mea nestăvilită de a călători în locuri noi și de a descoperi, de a surprinde lumea în imagini memorabile, numită de unii “wanderlust”, de alții “dependență”, a întâlnit, zilele trecute, nebunia frumoasă a altor împătimiți de călătorii și fotografi entuziaști. O nebunie frumoasă numită „Begin your journey”. Mai exact, inițiativa lăudabilă a F64 de a organiza o conferință amplă dedicată fotografiei, călătoriei în viață și către sufletul celorlalți prin fotografii

„Begin your journey” – începe-ți și tu călătoria către destinația tuturor pasionaților de digital imaging!
Peste 250 de pasionați de imagine digitală și exprimare vizuală ne-au întâlnit pe 5 octombrie la unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate fotografiei, videografiei și vlogging-ului, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”.


Nu cred că mai este cazul să amintesc că F64 este cel mai mare concept store foto-video din Sud-Estul Europei, unde găseşti ultimele noutăţi din domeniu, informații despre cum să faci cele mai cool poze, dar şi cea mai mare comunitate din lumea fotografiei românești.

Iar prima ediție a conferinței „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a îmbinat informația cu practica, noutățile cu experiența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. S-a adresat iubitorilor de imagine și a adus în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu. Astfel, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a fost pentru o zi destinația tuturor pasionaților de digital imaging.

Speakerii conferinței F64
De la simpaticii, experimentații și carismaticii speakeri ai evenimentului, Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea, am aflat noutățile și tendințele din domeniu.

Nick Driftwood și-a dezvăluit din experiențele sale de pe platourile de filmare, tendințele video de pe plan internațional, dar și despre întâlnirile memorabile de la filmări, cu mari producători, precum Francis Ford Coppola.

Vlad Eftenie ne-a captivat cu o prezentare care a adus în centrul atenției emoția exprimării vizuale și magia fotografiei. În plus, a oferit răspunsuri complexe la întrebarea, „De ce iubim fotografia?”.

Andrei Baciu a vorbit despre „Storytelling și metaforă în fotografie”, făcând o paralelă cu arta literară.

Laura Mușuroaea, una dintre primele vloggerițe de beauty din România, a povestit despre evoluția vlogging-ului. Cei din sală au mai aflat care ar trebui să fie primii pași în vlogging până la a crea un content relevant.

Daniel Chindea a realizat o incursiune în tipurile de aparate foto, „Mirrorless versus DSLR”, și le-a arătat celor prezenți cum să-și aleagă produsul potrivit în funcție de stilul fotografic pe care îl adoptă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *