Gallery

Beauty meets Fashion @ Victoria Gallery

Doamnelor şi domnişoarelor, moda şi frumuseţea s-au întâlnit, începând de luna aceasta, la Victoria Gallery.
Pe lângă prestigioasele branduri de haine şi accesorii, cu care primul “department-store” din Romania ne încântă deja, din iulie putem cumpăra din Victoria Gallery şi produsele naturale de îngrijire WILD OLIVE AFRICAN ARTISANS.

VICTORIA GALLERY – o experienţă exclusivistă de shopping oferită clienţilor săi!

Deja de 7 ani binecunoscutul magazin multibrand “Victoria 46” ne încăntă pe toate fashion-addicts cu branduri de lux precum Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2, Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney și Zadig&Voltaire.

Inițial adăpostind magazinul “Victoria 46”, spaţiul din Calea Dorobanților 126-130 s-a transformat, primăvara aceasta, într-o destinație originală, şi mai amplă, de shopping de fashion şi lifestyle, sub umbrela “Victoria Gallery”.

Ce branduri prestigioase găsim în Victoria Gallery?
Nou-deschisul, deliciosul si mult-aşteptatul magazin Laduree, selectia high fashion Victoria 46. Cornerele Wolford, La Martina, River Woods, Azay (Furnizor Oficial Al Casei Regale a României, sinonimul eleganţei şi rafinamentului în Arta Cadourilor), Laura8, Paisi, Jai Dam, G-Fashion. Dar şi boutique-ul Agent Provocateur si salonul Anastasia Beverly Hills.

Şi, începand cu luna iulie, la Victoria Gallery sunt disponibile şi produsele Wild Olive African Artisans – parfumurile pure, unturile de corp, uleiurile de baie, lumanarile si sapunurile.

“Am ales Wild Olive pentru Victoria Gallery deoarece este un brand cu o poveste speciala insa nu doar atat, ci si un proiect social impresionant”,
declara Andreea Altay (Managing Partner – Victoria Gallery).

Căci Wild Olive African Artisans reprezinta mai mult decat un brand de produse de ingrijire.
Filosofia brandului nascut pe continentul african mizează pe responsabilitate sociala, arta de a trai frumos si respect deplin pentru mediul inconjurator.

Avand drept sursa de inspiratie ritualurile de ingrijire si infrumusetare ancestrale şi ingredientele africane provenite din culturi organice, Wild Olive African Artisans alatura traditia manufacturarii artizanale a fiecarui produs cosmetic unei viziuni artistice unice.
O viziune relevanta asupra formulelor, dar si a prezentării elixirurilor cu proprietati de regenerare uimitoare pentru piele sau a esentelor ce innobileaza prezentele discrete.

“Valorile care definesc Wild Olive African Artisans, pasiunea pe care o asternem in fiecare nou produs pe care il dezvoltam in fabrica noastra din Cape Town si idealul perfectiunii pe care il urmarim in mod constant, ne-au determinat sa ne indreptam atentia inspre singurul department-store din Romania, a carui clientela selecta poate rezona cu un concept de beauty precum al nostru.
Clientii Victoria Gallery isi pot completa experienta de “shopping” intr-un spatiu extraordinar, patrunzand in universul frumusetii Wild Olive African Artisans si delectandu-se cu arome si texturi pe care nu au mai avut sansa sa le incerce pana acum, dispuse in recipiente de colectie realizate manual, care pot fi pastrate asemenea unor obiecte de decor sau arta”,

spune Iuliana Lupu – European Brand Manager.

Untul de shea, uleiul de marula sau de masline, extractele africane botanice, recunoscute pentru proprietatile lor cosmetice uimitoare şi obtinute din surse de cea mai buna calitate, sunt doar cateva dintre ingredientele extraordinare incluse in formulele unturilor de corp, uleiurilor de baie sau sapunurilor Wild Olive African Artisans.

Cele cinci arome Wild Olive African Artisans
– Vetiveria Citrata, Rosaria, Plantifolia Lignosa, Flora Capensis sau Florae –
confera o noua dimensiune parfumeriei artistice.

Pot fi regasite in gamele Wild Olive atat sub forma de extract de parfum 100% organic, cat si in liniile de ingrijire corporala sau in lumanarile gazduite in recipiente de portelan (colaborare cu reputatul artist Lisa Firer).
Cinci arome care redau intr-o maniera cu totul aparte, capitole olfactive menite sa rezoneze din plin cu cele mai profunde trairi.

Produsele Wild Olive African Artisans sunt disponibile în România la Victoria Gallery, Calea Dorobanţilor, nr. 126-130 şi în show-rooom-ul din Str. General Eremia Grigorescu, nr.4 (ambele in Bucureşti). Dar şi în shop-ul online. Pentru o experinţă completă de shopping… altfel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *