Gallery

Beauty bunătăţi de aprilie

E primăvară cu acte în regulă. Pomi înfloriţi, zâmbete înflorite pe chipurile noastre, flori regăsite în imprimeurile bluzelor şi rochiţelor delicate, anunţând zilele însorite ale unui aprilie multicolor!
Am căutat şi testat la cald cele mai noi beauty-bunătăţi primăvăratice. Şi le-am pus aici, special pentru tine:

1. MACHIAJ PENTRU OCHI:
CONFERA VOLUM. ALUNGESTE. INTENSIFICA.

NOUA MASCARA MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS 3-in-1.
Cea mai recenta inovatie pentru gene impresionante – o mascara 3 in 1 de la Max Factor, o imbinare isteata intre tehnologia de fabricare a periei si formula produsului.

Ştiai că Dl. Max Factor insusi este primul care a introdus mascara pentru uzul maselor acum mai bine de 50 de ani?
De atunci, aceasta mostenire a fost onorata de Max Factor prin obtinerea de numeroase premii pentru cea mai buna mascara.

Femeia moderna isi doreste totul de la genele ei, nu se multumeste cu un singur beneficiu oferit de o mascara. Pentru a obtine aspectul ideal pentru genele noastre, un singur produs trebuie sa ne ofere toate aceste beneficii – volum, alungire, culoare intensa – acum strânse la un loc în noul Mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1.

Secretele make-up artistilor pentru gene impresionante?
Peria cu “Impact instant “! Plus o formula unica pentru volum si alungire.
Ştiai că.. gene lungi şi cu volum se obtin cu ajutorul unei perii suple, nu a unei mari?
O perie mică, una care asigura volum si alungire şi permite aplicarea formulei cu precizie conferind un aspect impresionant de la baza la varf.
Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 depune mai mult mascara pe gene, ceea ce le face sa se ridice.
În plus, formula unică oferă volum şi alungire:
Prin mici particule sferice de ceara care actioneaza ca distantiere intre gene ceea ce le face sa para mai pline, mai voluminoase.
Iar fiecare tub contine peste 30,000 de fibre negre de carbon, care, la aplicare, pe lângă nuanţa intensă de negru pe care o au, se “ţes” efectiv intr-o textură maleabila, genele părând lungi, lungi, lungi.

2. MACHIAJ PENTRU TEN:
AMESTECA. INTINDE. CONTUREAZA.

Max Factor a lansat noul Crème Puff Blush – cheia unei conturari desavarsite a fetei.
Tenul perfect, ca de portelan, continua sa domine podiumurile de moda iar aceasta de reflecta si in viata de zi cu zi, in care toate ne dorim un ten luminous, care pare întotdeauna mai tânăr!
Secretul pentru un astfel de ten consta in fardul de obraz.

Nuanta corecta poate fi folosita fie sa mascheze, fie sa scoata in evidenta anumite trasaturi ale fetei. Max Factor ofera solutia de calitate, pentru a evita orice greseala in aplicarea fardului de obraz: noul Crème Puff Blush.

Cum functioneaza formula sa?
Crème Puff Blush permite “construirea” culorilor, oferindu-ne astfel controlul in aplicarea corecta a produsului.
Indiferent daca vrem un aspect natural sau o conturare intensa, culoarea se obtine aplicand strat dupa strat.
Formula coapta in cuptor ofera o senzatie fina, ca de catifea si permite obtinerea unui aspect neincarcat. Iar pigmentii extrem de fini si cu multe tonalitati se combina uniform, scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii.

Tipsuri pentru aplicarea Fardului de Obraz All-in-One pentru Transformari Multiple
Make-up artistii Max Factor folosesc fardul de obraz in moduri diferite, pentru a obtine look-uri diferite:
#o nuanta mai inchisa aplicata sub pometi da impresia unei fete mai scupltate.
#Aplicarea unei nuante mai deschise pe partea superioara a pometelui da luminozitate si impresia de lifting.
#Indiferent daca este folosit pentru conturare sau pentru un aspect natural, fardul de obraz este obligatoriu pentru un machiaj complet
#Dupa ce ai creat un ten perfect cu ajutorul fondului de ten si corectorului, Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director, recomanda indepartarea fondului de ten in exces de pe obraji inainte de a aplica fardul de obraz.
#“Cu ajutorul unei pensule, aplicati fardul de obraz printr-o miscare circulara pe partile proeminente ale fetei intensificand culoarea pe pometi, pe osul sprancenei si catre gat. Rezultatul va fi luminous, ca un halou.”

3. RĂSFĂŢ PENTRU PIELE:
CREMĂ DE CORP SAU GEL DE DUŞ?

Da, toate ne dorim o piele mai fermă, dar viaţa poate fi foarte aglomerată uneori! Grijă pentru tine şi pentru cei dragi şi o listă luuungă de lucruri de făcut în fiecare zi.
Însă chiar trebuie să încercăm să ne facem timp şi pentru noi. Un stil de viaţă sănătos, alimentaţie echilibrată şi exerciţii fizice zilnice sunt esenţiale, dar uneori mai ai nevoie şi de mici trucuri, rapide şi convenabile, pentru a arăta impecabil.

NIVEA lansează prima Loţiune de corp sub duş pentru o piele mai fermă! Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare după 5 ani de cercetare, care introduce o substanţă proprie pielii, coenzima Q10, în formula unui produs de îngrijire, NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate (17,81 lei).

Ce este coenzima Q10?
Este o substanţă activă, care se regăseşte în mod normal în celulele noastre, cu rol de a le alimenta cu energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi, deci împotriva îmbătrânirii celulare.

Cum funcţionează reţeta pentru o piele fermă, chiar la tine acasă, sub duş?
Beneficiezi de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări, aplicând NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă.
Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.

Fii cu ochii pe blog, pentru a afla noi şi noi beauty bunătăţi primăvăratice, pe care le-am descoperit luna aceasta şi deja le testez de mama focului, pentru a revenii cu detalii despre ele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *