Quote

Beach body

?Ok, e iunie, mai și plouă, dar mai și stă! Vacanțele bat deja la ușă, in câteva zile se anunță deja zile perfecte de plajă.

?Eu plec în Grecia săptămâna viitoare și, cu gândul la superbele plaje de acolo, am început deja să “răsfoiesc” cataloagele virtuale și să sorb din priviri costumele de baie si item-urile pentru plajă. Si, ca de obicei, colecțiile Diesel mi-au furat privirile si inima!

?Diesel Beachwear – colectia de costume de baie si accesorii pentru plajă Vară 2021

?Diesel s-a pregătit de vară şi aduce ȋn prim-plan colecţia de costume de baie pentru femei şi bărbaţi. O selecţie amplă, din care ies ȋn evidenţă culorile neon, motivele tie-dye şi, ȋn colecţia pentru femei, materialele strălucitoare şi decupajele.

?Fie că vorbim despre costumele ȋntregi sau deux-piece pentru femei, ori de short-urile de baie pentru bărbaţi, piesele dezvăluie brandingul Diesel, dar şi printuri camuflaj ori cu palmieri pictaţi ȋn peisaje tropicale.
Piesele reversibile permit o şi mai mare creativitate ȋn styling, iar detaliile fluo oferă un accent „stand out”.

⛵Selecţia include şi şepci, prosoape pentru plajă, rucsacuri, dar şi item-uri de purtat la plajă peste costumul de baie.

Între timp te las în compania unui zâmbet până la urechi, sub inconfundabila semnătură Diesel. Un zâmbet molipsitor, sunt convinsă:

Iar, în rest, număr zilele rămase până la plecarea în vacanță și, recunosc, aștept cu nerăbdare lansarea colectiei Diesel Spring-Summer 2022 semnate Glenn Martens (chiar luni, pe 21 iunie)!
See U soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *