Quote

Be Amazing!

Amazing Jewelry prețuri speciale

Amazing Jewelry prețuri speciale

#BIJUTERII CU MESAJE
Fiecare dintre noi își dorește o bijuterie care să o reprezinte, să transmită mesaje și emoții, să îi reflecte personalitatea. O bijuterie care să atragă ca un magnet privirile celor din jur, o piesă fascinantă, originală, cu un design delicat și cu mixuri inventive.
Iată că, anul trecut, un inventiv din Danemarca a conceput astfel de bijuterii și a creat brandul franciză Amazing Jewelry, din dorința de a declanșa o revoluție a prețurilor susținută de bijuterii prețioase, de calitate, la prețuri wow. Mai exact, fondatorul conceptului Amazing, Jesper Nielsen, este unul dintre co-fondatorii brandului Pandora pentru Europa Centrală și de Vest și fondatorul celebrului brand Endless Jewelry. Prin acest brand, el și-a propus să revoluționeze această industrie, oferind publicului larg posibilitatea de a cumpăra bijuterii fine, din magazine cool care expun săptămânal noi colecții.

Piesele Amazing Jewelry sunt gândite după cinci concepte diferite. Tu în care te regăsești cel mai bine?
Freedom – Libertatea la purtător, o explozie de simboluri amuzante, culori și emoții.
Love – Iubirea și pasiunea pentru lucrurile frumoase, o invocare a zâmbetelor, lacrimilor, fluturilor, primului sărut.
Luxury – piese prețioase, cu diamante, perle și aur pur.
World of Rings – un întreg univers al inelor, care pot fi mari și extravagante sau simple și grăitoare.
Trending – tendințele propuse și cele mai interesante piese din colecțiile Amazing.

Colecțiile de brățări, cercei, coliere, pandantive și inele sunt realizate din argint 925 și argint placat cu aur și aur roz de 18 karate, încrustate cu pietre semiprețioase. Și, ce este cel mai interesant, sunt updatate la fiecare 14 – 21 de zile cu noi și noi modele, create după cele mai noi tendințe. Cât despre prețuri, veștile sunt la fel de bune: pornesc de la 10 euro, 70% dintre ele având costuri sub 50 euro.

#AMAZING MUSIC

Melodia oficială a brandului Amazing Jewelry – pe care o poți auzi în toate magazinele Amazing Jewley din întrega lume, este și ea, evident, una cu un mesaj de suflet. Scrisă și înterpretată de Holmen, un remix de Jens Høy & Holmen. Amazing Jewelry. Amazing Prices. Amazing Music

#AMAZING OFFER
Și, pentru că tot am amintit de prețuri uimitoare, revoluția prețurilor wow a început deja și în România, în magazinul Amazing Jewelry din Promenada, în luna octombrie campania #iAMazing oferind reduceri de nerefuzat. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 pași uimitor de simpli:

Pasul 1.
Dă check-in pe Facebook și scrie #i A Mazing și ai reducere 20% la orice produs cumpărat în ziua respectivă.

Pasul 2.
Cumpăraturile online, pe amazing-jewelry.ro, îți aduc 5% discount suplimentar la următorul produs achiziționat de pe site.

Pasul 3.
În plus, toate bonurile din luna octombrie vor participa la tombola care va avea loc în magazin, pe 31 octombrie, începând cu ora 19.00, la petrecerea de Halloween, unde te vei întâlni cu un make-up artist și vei savura cocktailuri Amazing.

JOIN THE PRICE REVOLUTION
Magazinele Amazing Jewelry, deschise deja în 11 țări printre care, din 9 septembrie, și în România, în Promenada Mall din București, sub motto-ul “Join the Price Revolution”, sunt diferite de magazinele tradiționale de bijuterii prin designul cool, inspirat de interiorul cluburilor și lounge-urilor, hostess care consiliază clienții și atmosfera dinamică susținută prin playlist-uri cu deep house gândite și compilate de DJ talentați. Iar în următoarele 6 luni se vor deschide alte 28 de magazine.
Vino și tu să iei parte la revoluția prețurilor wow și a bijuteriilor uimitor de cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *