Quote

Balmain Hair Couture este acum si in Romania

In sfârsit, am exclamat cu incantare când am aflat vestea: produsele profesionale pentru păr BALMAIN HAIR COUTURE sunt, în sfârșit, și în România!

Selena Rom├ónia a lansat saptamana trecuta cel mai nou Tratament SPA pentru colorarea p─ârului ÔÇô BALMAIN COULEURS COUTURE , ├«n cadrul unui eveniment la Opera Na╚Ťional─â Bucure╚Öti, la care au participat Kasper Heemskerk Internatinal Educational Trainer Balmain, hair stilisti renumiti, vedete, reprezentan╚Ťi mass-media, bloggeri ╚Öi influenceri. Printre vedetele aflate la eveniment, au f─âcut remarcate: Inna Novac, Annes, Ozana Barabancea, Adina Buzatu, Cristina Herea, Teodora Dragoi, Tavi Colen ╚Öi al╚Ťii.

Invita╚Ťii au aflat ├«n premier─â detalii despre eficien╚Ťa extraodinar─â a tratamentului SPA BALMAIN COULEURS COUTURE ce ofer─â culori vibrante, de lung─â durat─â, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea ┼či vitalitatea p─ârului, ce poart─â semn─âtura brandului: Argan Elixir ┼či Protein─â de M─âtase.

Tratamentul spa BALMAIN COULEURS COUTURE poate fi adaptat pentru orice tip de client. Aceast─â experien┼úa ├«ncepe prin consultarea personalizat─â a culorilor, continu─â cu un Tratament SPA pentru colorarea p─ârului ┼či se termin─â cu recomand─âri ┼či sfaturi pentru acas─â. Balmain v─â ofer─â posibilitatea s─â testa╚Ťi culorile f─âr─â compromisuri cu ajutorul Consultation Boutique un mod revolu╚Ťionar de a ├«ncerca o culoare nou─â, cu ajutorul unui sistem de lux de clipsuri.

Clipsurile con┼úin o varietate de tonuri, inclusiv tonuri naturale, calde ┼či reci, care permit testarea f─âr─â un angajament. Prin vizualizarea culorii ├«n p─ârul dumneavoastr─â, ve┼úi observa diferen┼úa ┼či ve┼úi c├ó┼čtiga ├«ncredere s─â v─â schimba╚Ťi culoarea. Astfel ve┼úi observa cu u┼čurin┼ú─â care tonuri vi se potrivesc cel mai bine.

BALMAIN COULEURS COUTURE este prezent─â doar ├«n saloanele de lux ╚Öi con╚Ťine un num─âr exclusiv de 60 de nuan╚Ťe, pentru creativitate far─â limite. Gama Couleurs Couture o textur─â luxoas─â, cremoas─â, u╚Öoar─â, cu un con╚Ťinut de amoniac sc─âzut, cu micro pigmen╚Ťi puri de baz─â de albastru/violet, infuzat─â cu Proteine de M─âtase, Argan Elixir, Ulei de Nuc─â de Cocos ╚Öi Ulei de semin╚Ťe de in.

Aceste ingrediente cheie tratează părul în timpul serviciului de colorare:
ÔÇó Regenereaz─â – proteina de m─âtase ╚Öi semin╚Ťele de in con╚Ťin 17 amino acizi pe care ├«i g─âsim ├«n p─ârul uman.
ÔÇó Hidrateaz─â – uleiul de argan ╚Öi ulei de cocos au propriet─â╚Ťi emoliente ce trateaz─â p─ârul ╚Öi ajut─â micro pigmen╚Ťii s─â p─âtrund─â ├«n interiorul cortexului.

BALMAIN COULEURS COUTURE acoperă 100% părul alb (N/0.2/ 0.3/0.35) și oferă o deschidere de pănă la 4/5 nivele și oferă rezultate de lungă durată.

Pentru a finaliza experien┼úa BALMAIN COULEURS COUTURE, fiecare Tratament SPA este prev─âzut cu un serviciu suplimentar. Acest serviciu include o consulta┼úie personalizat─â si un tratament special pentru acas─â, un prim pas al unei rutine de ├«ngrijire a culorii. Tratamentul pentru acas─â este recomandat s─â se foloseasc─â la 24 sau 48 ore dup─â serviciul de culoare, dup─â ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza p─ârul ┼či proteja culoarea.

Pornind de la premiza c─â fiecare fir de p─âr este unic ╚Öi are nevoie de un tratament personalizat, BALMAIN HAIR COUTURE a creat gama de produse de ├«ngrijire ╚Öi styling, pentru a revitaliza ╚Öi regenera p─ârul ╚Öi pentru a-i reda aspectul tineresc. Fiecare Tratament SPA Couleurs Couture se realizeaz─â cu produse de ├«ngrijire Balmain de cea mai bun─â calitate pentru a men┼úine pigmentii ┼či pentru a extinde durata de via┼ú─â a culorii ╚Öi con╚Ťin acelea╚Öi ingrediente ce poart─â semn─âtura brandului: Proteina de M─âtase ┼či Argan Elixir, pentru regenerarea firului de p─âr.

Accesoriile pentru p─âr Balmain sunt create pentru a sublinia stilul de via╚Ť─â Balmain Hair Couture, iar colec╚Ťia dedicat─â p─ârului este o parte esen╚Ťial─â a ADN-ului Balmain Hair Couture, care diferen╚Ťiaz─â clar brand-ul de orice concurent de pe pia╚Ť─â.

Balmain Hair este un concept unic, care este mai mult dec├ót un ╚Öampon, este o lume ce ofer─â saloanelor 5 colec╚Ťii diferite ├«ntr-o singur─â experien╚Ť─â ╚Öi se adreseaz─â hair stilistilor creativi, fashion ╚Öi trend-setting, orientati spre servicii de calitate, care folosesc produse de cea mai bun─â calitate ╚Öi c─ârora le place s─â ├«nve╚Ťe ╚Öi sunt pasiona╚Ťi de ceea ce fac.

├Än 2019, Balmain Paris Hair Couture aniverseaz─â 45 de ani dec├ónd Pierre Balmain al─âturi de t─ân─ârul Dick Guliker deschid casa Balmain Hair Couture. Renumita cas─â de mod─â frantuzeasc─â, Balmain, a reusit s─â deschid─â o nou─â er─â ├«n perioada ├«n care perucile f─âceau parte din mod─â, iar designerul Pierre Balmain voia s─â-╚Öi completeze ╚Ťinutele modelelor cu peruci.

Campania Prim─âvar─â -Var─â 2019, THE FOUR ELEMENTS, este o campanie reune╚Öte pentru prima dat─â toate colec╚Ťiile Balmain Hair ╚Öi Balmain Hair Couleurs Couture. Toate imaginile reprezint─â o combina╚Ťie de produse de ├«ngrijire, styling ╚Öi extensii. O campanie complet─â, putenic─â.

#Selena
Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experien╚Ť─â ├«n industria frumuse╚Ťii, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru ├«ngrijirea p─ârului, aparate ╚Öi accesorii pentru saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare din Bulgaria. Compania noast─â este distribuitor exclusiv ╚Öi oficial ├«n Bulgaria pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte bun─â calitate, cum ar fi: Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails BabylissPro, Jungle Fever ╚Öi multe altele. ├Än prezent, Selena ES Trading este distribuitor exclusiv Balmain Hair Couture ╚Öi un partener de ├«ncredere pentru saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *