Quote

The Soft return to 80’s

BACK TO 80’S
Da, pur și simplu iubim stilul anilor 80 – așa multicolor, flamboaiant, nebunesc, plin de sclipici, de grafisme, de umeri supradimensionați, de colanți lucioși şi de coafuri cu mult fixativ cum este el! Un stil tineresc, sinonim cu distracția, cu starea de bine; un stil care ne place atât de mult, încât întotdeauna va fi iconic, mereu readus în prim-plan, mereu reinventat – în inimile noastre nostalgice și pe podiumurile de modă.
Și iată-l, regăsit serile trecute, în noua colecție de toamna 2017 de la ecco-shoes.ro.
Cu ECCO SOFT 1, stilul retro în materie de încălțăminte înseamnă culoare și tehnologiile cele mai moderne și futuriste, modele wow, în spiritul urban al anilor 80, însă cu inovaţii tehnice care îi fac mai uşori, mai moi şi mai confortabili.

ECCO SOFT 1
Reinventaţi în stil urban contemporan, gândiți special pentru noua generaţie a anului 2017, noii pantofi versatili semnați Ecco sunt îmbinarea armonioasă dintre pielea moale şi talpa incredibil de flexibilă, realizată dintr-o singură componentă. Mixul perfect dintre CLASIC şi CONFORT, mult evoluat de la lansarea originalului până astăzi, datorită inovaţiilor tehnologice pe care le-a făcut brandul ECCO începând cu anii 1980!

Se știe deja că ECCO, unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume și brand de încălţăminte de renume internaţional, care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative.

Din noua colecţie ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 îți atrag atenția atât pantofii ușori și cool, cât şi ghete în culori vii. Roşu, mov, albastru sunt vedetele sezonului alături de alb, negru şi gri.
Încălțămintea este realizată din două variante de piele prelucrată manual – o piele superioară premium, care a fost creată pentru maximum de confort. Poți alege între pielea naturală ECCO DROID, cu un look extrem de curat şi modern și pielea nubuc ECCO CHAGALL, cu aspect catifelat şi elegant.
Este momentul să menționez că da, noua colecţie se găseşte deja și în magazinele ECCO din România, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online ecco-shoes.ro

Eu deja am pus ochii și nu mi i-am mai putut dezlipi de pe pantofii violet! Confortabili, chic, dinamici. Soft. Ecco Soft 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *