Quote

Au înnebunit copacii în floare – partea I

Bunica mea, căreia, evident, îi este tot timpul dor de mine, nu îşi încheie niciodată o conversaţie la telefon fără să îmi spună că “mă aşteaptă pe la ea ca pe un cireş copt”. E clar că, în astfel de context, cireşul – fie el copt sau încă în plină înflorire – a devenit pentru mine un concept şi mai drag decât era.

Așa că astăzi, când deja primii copaci înfloriți galben sau roz ne îmbie la primăvărit și la zâmbete de prin grădinițele blocurilor, curțile caselor și pajiștile parcurilor, îți lansez și eu o invitație printre flori, arome și savoare de primăvară. Invitația să ne lăsăm învăluite de nebunia copacilor în floare, nebunia grădinilor înflorite, nebunia naturii și a simțurilor, în sfârșit descătușate după o lungă iarnă mohorâtă.
Eu, una, am regăsit aromele primăvăratice zilele trecute, în parfumeria Marionnaud din Băneasa, unde am avut ocazia să testez cele mai hot și parfumate noutăți ale acestui sezon.

#O PETRECERE EXOTICĂ EXPLOZIVĂ ȘI PLINĂ DE FLORI.
ESCADA – FIESTA CARIOCA


Noua ESCADA Fiesta Carioca pare să ne îndemne, de la prima pulverizare, să ne trăim primăvara și vara acestea in propriul nostru ritm, exuberant, plin de arome. Beție a simțurilor, ca la o adevărată fiesta latina, un parfum care se deschide cu Zmeura Rosie, Fructul Pasiunii, Ulei de Lamaie și Frunze de Violeta.
Și apoi își revelează notele senzuale de mijloc, Floare de Portocal și Iasomie, dezvăluind la sfârșit baza de mosc și Lemn de Cedru.
Un cocktail al pasiunii. Un parfum care celebrează 25 de ani plini de energie ai brandului și ne îndeamnă să evadăm către plaje însorite, tărâmuri exotice, cu arome neștiute, magice.

#BOSS – MA VIE FLORALE
Un buchet floral unic incapsulat intr-un parfum


Inflorind din portofoliul iconic al parfumului BOSS MA VIE, BOSS MA VIE FLORALE este noul parfum floral feminin semnat BOSS Parfums – încă un omagiu adus femeii moderne, alături de BOSS MA VIE POUR FEMME si BOSS MA VIE INTENSE.
BOSS MA VIE FLORALE te întâmpină cu eleganta floare de cactus și cu opulența dată de Iasomia de Sambac si Trandafir Absolut – simboluri ale femeii care savurează ocaziile cu adevarat speciale. Un acord matasos de frezie roz se intrepatrunde delicat cu bobocul de trandafir
Iar, la final, notele de lemn de cedru sunt amplificate de acordul de ambra si completate de aroma lemnului de santal din Sri Lanka.
Sticla, de un roz catifelat acoperit cu un capac de cristal taiat cu precizie reprezintă cel mai bine atitudinea hotărâtă a femeii BOSS. BOSS MA VIE FLORALE Eau de Parfum este disponibila in parfumerii în variantele de 30ml, 50ml si 75ml incepand cu martie 2017.

#BOSS BOTTLED TONIC – BLUE JUICE
Iar, pentru bărbați, BOSS a pregătit o doză tonică:
Noul parfum proaspat BOSS BOTTLED TONIC dezvaluie o noua fateta a masculinitatii moderne , invitand barbatul contemporan sa se opreasca un moment pentru a se reorienta in calea sa catre succes.
un amestec elegant de note sofisticate de citrice, condimente și note lemnoase, menite sa aduca o dimensiune mai usoara, revigoranta a parfumului clasic.
BOSS BOTTLED TONIC se deschidecu note savuroase de grapefruit, portocala amara si lamâie, ce se contopesc cu aromele delicioase de mar pentru a oferi un impuls de prospetime si energie.
Parfumul își dezvăluie inima efervecentă de ghimbir, cu acorduri dinamice de cuisoare, muscata si scortisoara, pentru a se încheia cu note lemnoase și de vetiver. Parfumul unui bărbat complex, cu spirit pătrunzător.

#3 AROME FLORALE BY STELLA MC Cartney.
Întâmpină primăvara aceasta cu arome proaspete de trandafir

Un omagiu adus frumuseții trandafirului și parfumului său delicat și feminin, ce încununează primăvara, povestea brandului de parfumerie STELLA se dezvolta in jurul acestei flori-simbol. Imaginează-ți o floare luxoasa, cu impact si extrem de frumoasa – petalele cad doar la o simpla atingere. Mi-ar placea sa pastrez aceasta frumusete fragila, acest moment al perfectiunii intr-un parfum …

STELLA POP
Un parfum luminos, modern si ireverențios, ce reinterpreteaza tuberoza îndrazneata, echilibrată datorită lemnului de santal. O declarație a feminității pline de energie debordantă.

STELLA MC EDP
Este un omagiu al trandafirului englezesc sublim și o inspiratie continua a femininitatii moderne și senzuale.
Note de top: esenta de mandarin si bujor
Note de mijloc: trandafirul
Note de baza: chihlimbar

STELLA MC EDT
Modern, Feminin, Floral
Un trandafir acoperit de roua dimineții și surprins de soarele din zori.
Note de top: Mandarina proaspata, frezie, lamaie inghetata
Note de mijloc: trandafir bulgaresc, frunze de violeta, petale de bujor
Note de baza: chihlimbar

One thought on “Au înnebunit copacii în floare – partea I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *