Quote

Aroma masculină a Atlanticului – Bulgari Aqua Atlantique

AQUA ATLANTIQUE – UN PARFUM DE ESENȚĂ PUR MASCULINĂ
Când vine vorba despre ocean, ne gândim instantaneu la forță masculină, energie pură, personalitate și duritate, zei și semizei, la Poseidon luptându-se cu eroii din tărâmul legendar al Atlantidei.

Și iată că această concentrație pură a energiei Oceanului Atlantic o regăsim într-un parfum… O nouă aromă proiectată de Maestrul Parfumier Jacques Cavallier: AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE. Un parfum care redă puterea oceanului într-o experiență olfactivă.
Bulgari și Jacques Cavallier insuflă spiritul ambrei gri în centrul parfumului, sărbătorind unul dintre cele mai cunoscute ingrediente ale parfumeriei. Revigorant și energizant, parfumul reconecteaza însăși purtătorul acestuia cu sursa vieții umane – apa.

AQUA ATLANTIQUE. Povestea Atlanticului și a aromei sale vine, precum valurile puternice ale oceanului, din timpuri imemoriale și merge mai departe, iar și iar, trăind veșnic, învăluită în acordurile de ambră marină, note cremoase de lemn de santal, vetyver și rășină și note citrate de bergamotă italiană și lămâie siciliană…

STRUCTURA OLFACTIVĂ
Pentru a crea semnătura distinctivă a parfumului AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE, Maestrul Parfumier a combinat două acorduri care contrastează una cu cealaltă și se amplifică reciproc, echilibrându-i arhitectura cu arome duale.
Transmițând legenda olfactivă a ambrei gri (a cărei conservare este o raritate), Jacques Cavallier a creat exclusivul acord „Sea Amber”, piesa centrală a parfumului.
Acordul Sea Amber (“Chihlimbarul Mării”) este central, în timp ce parfumul se dezvăluie treptat asemenea complexității și prospețimii oceanice. Contopirea fructata, proaspătă, acvatică inspirată de Hesperide, reamintește notele nostalgice ale stropilor mării. Acordul explodează cu o energie imensă, tenace cu acente crocante, transmițând aroma parfumului ca o dependență.

„Am dorit să creez un parfum cu personalitatea și forța oceanului. Am vrut să captez energia sa extraordinară, exprimând prin cuvintele mele senzația trăită de către cineva aflat pe țărmul oceanului – care urmărește evoluția și magnetismul apei dincolo de percepția umană. Este evident pentru mine că această ambră gri – unul dintre cele mai mitice ingrediente din parfumerie – trebuia să fie centrul construcției sale. Ambra gri provine din adâncurile întunecate ale oceanului. Am creat un acord „Sea Amber” dens și nuanțat pentru a accentua misterul și a cristaliza puterea fascinației. Acesta oferă o senzație de armonie deplină, în timp ce echilibrează adâncimea și intensitatea Atlanticului.

Acordul Sea Amber pretinde o notă contrastantă de prospețime, asemănătoare energiei oceanului, care echilibrează parfumul. Și cred că am realizat acest lucru: prospețimea este incredibil de pură și cristalină și aproape dezvăluie plenitudinea și tumultul oceanului. Astfel, două cuvinte care descriu oceanul s-au contopit și au devenit unul, creând puternica și distinctiva semnătură a parfumului AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE.” – mărturisește Maestrul Parfumier Jacques Cavallier.
GAMA conține Apă de toaletă 30 ml, 50 ml și 100 ml, Emulsie după ras 100 ml și Gel de duș 200 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *