Quote

#AnswearTopLadies

#AnswearTopLadies 2019

ANSWEAR.ro a lansat cea de-a doua ediție a proiectului #AnswearTopLadies, prin care își dorește să aducă în atenția publicului din România poveștile unor femei de succes din mediul de business românesc și părerea lor despre fashion, încercând să sublineze ideea că moda, stilul personal,
feminitatea și succesul în carieră nu sunt elemente separate, ci acestea se pot completa într-un mod armonios.

Cea de-a doua ediție #AnswearTopLadies reunește 10 femei demne de admirat, din domenii diverse de activitate, care au ca numitor comun pasiunea pentru ceea ce fac,
ambiția, motivația, convingerea că pot face lucrurile să se întâmple în ciuda oricărui obstacol și asumarea rolului de model pentru cei din jur și pentru cei cu care lucrează.

#Who are these TopLadies?
Poveștile celor 10 femei de-a dreptul deosebite care s-au alăturat noii ediții #AnswearTopLadies pot fi vizionate online, pe contul de Youtube ANSWEAR.ro:

Ela Moraru (Country Manager Google România),
Diana Baicu (CEO & Founder Top Line),
Anelise Pitiș (Sales & Trade Marketing Director JTI),
Irina Nicoleta Scarlat (Head of Growth CEE Revolut),
Ioana Marzac – Sigărteu (Corporate Communications Manager Samsung),
Cristina Chiriac (Președinte CONAF și Owner Flori de ie),
Mihaela Tatu (Public Speaker Trainer),
Nina Brătfălean (antreprenor proiect Start-up în Fin-Tech Industry),
Mariana Constantinescu – Brădescu (Managing Partner Piatra Online) și
Marta Ușurelu (Owner & Redactor-Șef BIZ)

sunt cele 10 doamne remarcabile din mediul de business din România care s-au alăturat noii ediții #AnswearTopLadies.

“De-a lungul carierei am observat o reticență a femeilor din zona de business de a se preocupa de imaginea lor personală și de stilul lor personal. Cumva există o prejudecată că nu le poți face pe amândouă – nu poți să fii la modă, să ai un stil fashion, și să fii și un bun profesionist. Din acest motiv, tot mai multe femei aleg să se îmbrace foarte formal sau simplu în mediul de afaceri sau la job. Noi ne-am dorit să scoatem în evidență faptul că cele 2 aspecte din viața unei femei nu se exclud reciproc și că, din contră, imaginea și stilul sunt cele care pot să te ajute să creezi o primă impresie de impact și să îți construiești un brand personal de succes.

Ca urmare, am ales să scoatem în față 10 femei pe care noi le admirăm și care îmbină cu succes feminitatea și stilul vestimentar creativ cu o poziție de top într-o companie sau chiar cu propriul business. Ne-a bucurat foarte mult interesul unor doamne aflate în poziție cheie pentru acest proiect. Au acceptat foarte repede și s-au arătat la fel de dornice ca și noi să arătăm noii generații de tinere din mediul profesional modele de succes și demne de urmat. Pentru a 2-a ediție ne-am îndreptat atenția către o și mai mare diversitate de doamne – atât din mediul antreprenorial, cât și din media sau corporate”, povestește Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro, despre ediția din 2019 a proiectului #AnswearTopLadies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *