Quote

Ange ou demon în dormitor

Înger sau demon de Halloween? Granița e fină în dormitor!
Nopțile în doi sunt mereu speciale, dar anul acesta, de Halloween, sevensins.ro are o provocare mai specială: alege o tabără – a Binelui sau a Răului și trăiește o experiență care sigur se va lăsa cu scântei! Ca totul să fie pregătit, inspiră-te din colecțiile speciale care vor duce role-play-ul la un alt nivel.
În noaptea de Halloween totul este permis, iar tendințele din acest an sunt mai îndrăznețe ca oricând. Înger sau demon, Bine sau Rău, indiferent ce tabără vei alege, SevenSins.ro îți aduce arsenalul seducției de care ai nevoie și care va aprinde imaginația.


Costumul potrivit

Dacă ești gata să încerci costumele seducătoare care – atenție! – nu au voie să părăsească dormitorul, la SevenSins.ro poți experimenta postura de înger îmbrăcată într-o asistentă senzuală, o menajeră supusă sau poate un căpitan de vas gata să te salveze din oceanul de iubire. Dacă vrei să explorezi o latură mai puțin inocentă, ce ai spune dacă anul acesta ai fi polițista cea rea, iepurașul obraznic sau chiar o panteră?

Lenjerii care seduc
Costumele sunt prea mult pentru tine? Atunci, dacă vrei o postură de înger veritabil, poți încerca și un body dantelat sau un set de lenjerie roz, seducătoare. De partea cealaltă a graniței, vei fi întruchiparea unui demon sexy într-un set de lenjerie bondage sau un body roșu, gata să dea foc dormitorului. La figurat, desigur!
Accesorii care aprind scântei
Indiferent de personalitate sau de cât de departe vrei să mergi în noaptea de Halloween (și nu numai), accesoriile completează cu succes arsenalul dedicat seducției. O mască te va învălui în mister, în timp ce o pereche de cătușe te va face o stăpână (ne)miloasă. O eșarfă fină de mătase poate deschide calea spre noi experiențe senzuale, în timp ce un bici cine știe ce va scoate la iveală… Să nu uităm că, de Halloween, totul este permis!
Tu ce alegi să fii de Halloween?

SevenSins
SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 200.000 de piese de lenjerie și costume de baie către clienți din toată țara.
SevenSins.ro oferă mărimi de la S la 4XL, astfel încât să se potrivească oricărei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, plăcute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie în două piese slipul este dublat pentru un plus de discreție. De asemenea, multe costume de baie au cupe întărite, cu burete detașabil. Colecția de costume de baie Sevensins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe www.sevensins.ro și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *