Quote

AN – o îngrijire altfel pentru părul tău!

CE ADUCE AN PENTRU PĂRUL TĂU
Produsele de îngrijire a părului AN sunt rezultatul experienței de peste 15 ani a hairstylistului Adrian Niculescu, singurul român din breasla sa care și-a lansat propria gamă. Produsele profesionale, ce conțin ingrediente 100% naturale, se adresează ambelor sexe, sunt disponibile online sau în saloanele partenere și pot fi folosite și acasă.

Fiecare dintre noi are propriile standarde în ceea ce privește înfățișarea, iar părul ocupă un loc important în preocupările legate de aceasta. Tendințele ne obligă să dorim pe rând păr drept, buclat, creponat, ușor tapat, din nou întins, iar pe deasupra să și strălucească de sănătate. Și dacă este posibil, cu minim de efort. Același lucru îl doresc și bărbații – un look proaspăt, fără prea mare bătaie de cap.
Dar pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să îți cunoști părul și să îi oferi ceea ce i se potrivește. Părului uscat și deteriorat dă-i hidratare, pe când scalpului gras trebuie să-i oferi echilibru.

UN HAIRSTYLIST ÎȘI FOLOSEȘTE EXPERIENȚA PENTRU CREAREA UNEI GAME DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI
Produsele lui Adrian Niculescu, singurul hairstylist român care și-a lansat propria gamă de îngrijire a părului, au fost testate îndelung în mai mult de 10 saloane de lux din țară, dar și în Academia sa de Haistyling. Apoi au fost elaborate formule care să permită obținerea acelorași rezultate excelente și acasă. Adrian și-a dorit ca produsele sale să fie realizate în România, din ingrediente 100% naturale, testate și certificate în laborator

PRODUSELE PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI DIN GAMA AN BY ADRIAN NICULESCU
Gama de produse AN, dezvoltată de Adrian Niculescu, după mai mult de 15 ani de experiență în saloanele de lux, permite alegerea potrivită pentru fiecare tip de păr, în funcție de rezultatele dorite.
Poți alege să aplici acasă o mască hidratantă cu ulei de macadamia. Sau poți opta pentru o cremă de definire a buclelor, cu unt de vanilie și cocos, după o șamponare delicată cu elixirul creat de Adrian, în funcție de nevoile firului tău de păr.
Există chiar și o gamă specială pentru părul uscat și degradat, care promite ameliorarea acestor probleme ale părului.

Iar domnii pot opta pentru un balsam mentolat pentru barbă, cu unt de cacao și shea. Și se pot bucura de un tratament împotriva căderii părului, îmbunătățit cu vitamine naturale. Veștile bune sunt că au la dispoziție și șampoane dedicate nevoilor lor!

Produsele sunt disponibile online, pe adrianniculescu.ro, unde sunt oferite și recomandările specialistului, sau în saloanele partenere.
Pentru cei care au un business în hair styling, sau intenționează să-și deschidă unul, alegerea produselor AN garantează reducerea costurilor dar și un plus de imagine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *