Gallery

Amway – calea către protecţia mult-visată

Protecţie, protecţie şi iar protecţie.
Sunt cuvintele de ordine ale sezonului rece care tocmai ce şi-a făcut debutut de câteva zile terne, ploiase şi friguroase de sfârşit de noiembrie.

1. PROTECŢIE PENTRU TEN:
FONDUL DE TEN PUDRĂ ARTISTRY EXACT FIT DE LA AMWAY CU FACTOR DE PROTECTIE SOLARA 20

Îţi doreşti un aspect impecabil al tenului, protecţie și acoperire perfectă?
AMWAY vine în întâmpinarea acestor dorințe și prezintă fondul de ten mătăsos sub formă de pudră ARTISTRY EXACT FIT.
Prin complexul său inedit de ingrediente și noua formulă, conferă pielii un aspect fin și catifelat, cu o finisare naturală mată care durează întreaga zi.
FORMULA:
Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™, cel mai avansat fond de ten pudră lansat de AMWAY până acum, asigură rezistență îndelungată, elimină aspectul lucios și conferă pielii o textură naturală mată.
Noul complex de ingrediente EXACT FIT combină perle tahitiene, prisme optice și minerale amazoniene rare într-o formulă bogată pentru un ten impecabil și un machiaj de durată.

Mineralele amazoniene rare, obținute din argila albă care se găsește în albia Amazonului, în Brazilia, reglează producţia de sebum şi previn aspectul lucios al tenului pentru a asigura o finisare mată și naturală.

Factorul de protecție solară SPF 20 UVA/UVB iti protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi și ale agresiunilor mediului.
În condiții de căldură, umiditate și activitate intensă, pielea beneficiază de o transformare miraculoasă datorită formulei speciale ce asigură o acoperire perfectă și de lungă durată.

PALETA DE CULORI – ALEGEREA NUANȚEI FONDULUI DE TEN
Echipa de specialiști ARTISTRYTM Color propun o gamă de culori ce cuprinde 10 nuanțe minunate, ce se potrivesc perfect cu tonalitate aproape oricărui tip de ten.

Specialiștii ARTISTRY au dezvoltat o metodă inovatoare pentru a stabili nuanța corectă a fondului de ten. Alegerea nuanței potrivite a fondului de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ se realizează utilizând technologia exclusivă F.A.C.E.S. (sistem computerizat de evaluare facială), o metodă inovatoare, de ultimă generaţie de analiză a tenului şi de selectare a produselor ARTISTRY de îngrijire a pielii optime pe baza analizei respective.

AMBALAJUL ȘI APLICAREA
Noul design al casetei aurii compacte pentru fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ incorporează semnătura brandului ARTISTRY, Crescendo, dezvăluind astfel eleganța produsului și o utilizare facilă.
Pentru cea mai bună aplicare, se folosește buretele aplicator cu două fețe sau o pensulă la alegere.
Partea catifelată a buretelui asigură o acoperire delicată, un strat fin de pudră. Partea poroasă a buretelui permite acumularea unei cantităţi mai mari de pudră, pentru o acoperire completă.
Caseta compactă are două niveluri, buretele regăsindu-se în compartimentul din partea de jos. Noul fond de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ se potrivește tuturor tipurilor de ten și poate fi achiziționat ca set (casetă, rezervă fond de ten și burete) sau toate componentele separat.
O singură aplicare sofisticată este de ajuns pentru a atinge perfecțiunea!

2. PROTECTIE PENTRU PĂR:
SATINIQUE HAIR SRAY

O apariție perfectă necesită o îngrijire specială a părului, chiar si in zilele mohorâte de toamnă, când plouă sau bate vântul! Cele mai multe femei știu că pentru a se bucura de un păr sănătos și plin de strălucire este indicat să adopte un regim de produse care se adresează fiecărui tip de păr și cerințelor sale specifice!

Îţi povesteam într-un articol de la începutul toamnei despre noile game Satinique de îngrijire a părului de la Amway.
Ei bine, iată că familia s-a mărit!
Şi, de luna aceasta, ne putem răsfăţa părul şi menţine coafura impecabilă întreaga zi cu Spray-ul pentru finisare SATINIQUE, 46,81 lei, exclusiv de la Amway.
Inspirat din stilul de viață activ al femeilor, spray-ul pentru finisare acționează rapid, iar rezultatul nu se lasă așteptat.

SECRETUL UNEI PROTECŢII EFICIENTE ŞI DE DURATĂ PENTRU COAFURA TA:
Formula ușoară, nu încarcă părul și aranjează firele rebele
Spray-ul pentru finisare SATINIQUE prezintă o formulă ușoară, care nu lasă urme pe păr, nu este lipicioasă și nu îngreunează părul.
Spray-ul fin pentru finisare conține un amestec special de polimeri pentru coafare și agenți de îngrijire delicațipentru o susținere maximă și o senzație plăcută la atingere.
Perfect pentru a finaliza coafura și a ține sub control firele rebele, spray-ul SATINIQUEconferă un aspect îngrijit, lăsând părul catifelat și strălucitor.

Control pe durata întregii zile și senzație plăcută la atingere
Noul spray de finisare SATINIQUE este un produs suficient de delicat pentru a putea fi utilizat de mai multe ori pe zi.
Rezistă 24 de ore, în condiții de umiditate, căldură și activitate, acționând împotriva încrețirii părului, chiar dacă se modifică gradul de umiditate.
Aplicarea spray-ului de finisare printr-o simplă pulverizareconferă susținere și control pentru obținerea uneicoafuriperfecte, pe careorice femeie și-o dorește!
Spray-ul SATINIQUE este un produs grozav care îți lasă părul catifelat și strălucitor pe parcursul întregii zile, fiind recomandat pentru toate tipurile de păr.

CUM SĂ-L FOLOSEŞTI:
Spray-ul pentru finisare este suficient de delicat pentru a putea fi utlizat de mai multe ori pe zi. Specialiștii SATINIQUE recomandă aplicarea acestuia dupa coafare, prin pulverizarea pe părul uscat de la o distanță de 20-30 de centimetri.
Un păr frumos are puterea de a vă face să vă simțiți minunat, iar acum nimic nu este mai simplu: noul spray de finisare SATINIQUE este produsul perfect care completează colecția SATINIQUE™, exclusiv de la Amway, gama revoluționară, destinată îngrijirii și stilizării părului.

3. PROTECŢIE PENTRU HAINELE TALE PREFERATE:
DETERGENTUL LICHID CONCENTRAT SA8 BLACK

Negrul este mereu la modă, iar acum avem cel puțin șase motive ca hainele de culoare neagră să nu se mai decoloreze.
Noul detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8 Black combină șase caracteristici și beneficii care curăță țesăturile, în timp ce păstrează culorile intense ale nopții. Acest detergent lichid de rufe are la bază tehnologia exclusivă BIOQUEST FORMULA™, obţinută și din surse naturale precum nuci de cocos, citrice și minerale.

a. Detergentul lichid pentru rufe păstrează pentru mai mult timp intensitatea culorii rufelor negre sau închise la culoare, beneficiind de ultimele inovaţii în domeniul protejării culorii și a ţesăturii.
b. Noul detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8 Black îmbunătăţește aspectul ţesăturilor vechi din bumbac prin îndepărtarea microfibrelor.
c. Previne decolorarea ţesăturii și transferul culorilor pentru ca rufele să reziste mai mult timp.
d. Acest produs este testat dermatologic și conține ingrediente obținute din surse naturale, sigure pentru întreaga familie și mediul înconjurător.
e. Mai mult, acest detergent lichid concentrat nu lasă reziduuri iritante pe ţesături.
f. Ingrediente active pentru protecția culorii
Polimerul din acest detergent de rufe reușește să prevină transferul de culoare din timpul spălării. Mai mult, una dintre enzime (celuloza), poate chiar îmbunătăţi aspectul ţesăturilor mai vechi din bumbac, prin înlăturarea microfibrelor, făcându-le să arate ca noi.

Formulă delicată potrivită pentru majoritatea țesăturilor lavabile și culorile: negru, alb și culorile curcubeului.
Acest detergent delicat este ideal pentru orice țesătură, chiar și pentru cele multicolore (de exemplu, o bluză cu dungi albe și negre). Ingredientele speciale ale detergentului lichid protejează culoarea pentru a minimiza decolorarea și transferul culorii. O atenție sporită este recomandată pentru unele piese vestimentare deoarece unii producători pot folosi coloranți care nu se potrivesc acelui tip de material. Din acest motiv, Amway recomandă să sortați rufele și să le spălați în funcție de gama coloristică a țesăturii, a greutății materialelor în vederea obținerii unei centrifugări eficiente a mașinii de spălat.

Sigur și delicat
Detergentul lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8™ Black a fost testat dermatologic și biodegradabil, nelăsând reziduuri iritante pe țesături, și conţine ingrediente obţinute din surse naturale – sigure pentru familia dumneavoastră şi pentru mediul înconjurător.

CUM SĂ IL FOLOSESTI CEL MAI EFICIENT:
Foarte practic și ușor de utilizat, perfect pentru mașina de spălat, formula sa concentrată permite reducerea costurilor, dar și consumul de energie, fiind potrivit pentru orice temperatură. Însă, cea mai bună performanță este atinsă în momentul în care este folosit la temperaturi joase, între 15°C – 60°C, iar antitatea indicată se aplică maşinilor de spălat cu o capacitate de 4-5 kg.

Spălare manuală: Dizolvaţi 5 ml în 10 litri de apă. 1 măsură = 20 ml

Amway recomandă alegerea balsamului pentru rufe SA8™, care înmoaie şi relaxează delicat fibrele ţesăturilor pentru a uşura munca de călcare. Este disponibil în două variante de parfum încântătoare – Garden Blooms și Alpine.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR AMWAY:
Produsele din colecția SATINIQUE™ pot fi cumpărate prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, accesează site-ul oficial
Amway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *