Gallery

Ambrozie si nectar pentru parul tau


De cand m-am facut roscata, nu am incetat nicio clipa sa caut nuanta perfecta de rosu.
Stii la care culoare ma refer, nu?!

Nuanta aceea intensa de rosu cu reflexe calde, portocalii, de parca apusul, cu toate tonurile lui de rosu si oranj, s-ar reflecta si s-ar juca in parul tau!
O nuanta nemuritoare, care sa nu dispara dupa primele spalari…

Grecii credeau, in Antichitate, ca nemurirea și tinerețea veșnică sunt date de ambrozie si nectar – hrana aromată si magica a zeilor, extrasa direct din plante.
De ce nu s-ar putea, oare, extrage si o vopsea legendara din plante, care sa ne hraneasca parul si sa ramana vesnic vie si stralucitoare?

Mi-am pus intrebarea asta de nu stiu cate ori, privindu-mi, dezamagita, nuanta de rosu – din ce in ce mai palida – de pe par. (se stie ca vopseaua roscata se decoloreaza si dispare cel mai repede!)

Din fericire, insa, nu doar eu mi-am pus aceasta intrebare, ci si specialistii de la Schwarzkopf! Evident, cu mult mai mult folos decat mine. Si iata ca, pentru cel mai nou colorant al lor, Nectra Color, s-au lasat inspirati chiar de cel mai special dar al naturii: nectarul floral.

Noua vopsea permanenta fara amoniac combină calitătile divine ale nectarului floral cu cele ale uleiurilor botanice, pentru un păr strălucitor si sănătos, cu reflexii radiante.

Inovatia Nectra promite:
– O colorare fără amoniac: Nectra Color înglobează un sistem optimizat cu continut de ulei pentru performantă de neegalat în intensitate și strălucire.

– O culoare superba, pe care parul tau o va iubi, pur si simplu!

– Acoperire până la 100% a firelor albe;

– Îngrijire de excepţie a firului de par, chiar din momentul vopsirii, datorită formulei sale unice, cu Nectar Floral si uleiuri botanice. In plus, balsamul pentru ingrijire si stralucire, cu Nectar Floral, ulei din samburi de caise si panthenol, netezeste parul dupa colorare, fixeaza culoarea si o protejeaza impotriva decolorarii;

– Parfum floral divin:
Nu numai ca nu va mai mirosi puternic si deranjant, a amoniac, ba chiar va transforma gestul vospitului intr-un rasfat si o experienta unica: parfum de zmeura si pere si o compozitie florala cu arome placute.

– Culori luminoase, reflexii radiante si bogătie intensă a nuantelor.

Nuanta de care eu m-am indragostit?
Nectra Color de la Schwarzkopf, 688, Rosu Intens (pret recomandat: 23.99 lei)

Dar vesti bune nu sunt numai pentru roscate, evident!
Gama Nectra Color ofera 14 nuante stralucitoare, pentru orice culoare de par vrei sa obtii: de la saten cald la negru lucios si de la blond deschis pana la roscat intens.

In cateva cuvinte, Nectra Color? Ambrozie si nectar care iti hraneste si rasfata parul, ca pe al unei zeite, in timp ce ti-l coloreaza.
PS: Iar nuanta de rosu este absolut sublima! I just love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *