Quote

Amazing sunsets and summer sets by Balmain

👱‍♀️Planuri de vacanță? Deja visezi cu ochii deschiși la, în sfârșit, indelung asteptata plajă exotică sau la călătoriile relaxate în regiunea de munte preferată din Europa? Nu pot decât să îți urez HAVE A GREAT TRIP & AMAZING SUNSETS AND SUMMER SETS!
Mai ales ca îți poți lua în beauty-case seturile absolut demențiale BY BALMAIN, editiile limitate din colecțiile de primăvară-vară ale anului.

O colecție variată de seturi în ediție limitată, special concepute pentru toate tipurile de păr, cu ajutorul cărora să iti poți crea stilul dorit, indiferent dacă esti acasă sau în vacanță.

Edițiile limitate din sezonul primăvară-vară 2021 sunt disponibile în ambalaje speciale care reflectă tendința color-blocking din anii ’90 și sunt inspirate din Balmain Resort Collection 2021, o colecție plină de referințe,
cum ar fi: „Beverly Hills 90210”,, „The Fresh Prince of Bel-Air” și Julia Roberts în „Pretty Women”.

👩‍🦰EXPLOZIE DE CULOARE- COSMETIC BAGs
Limited Edition Spring-Summer 2021

Inspirate din tendința colour-blocking din anii ’90 și a elementelor de desing din colecția Balmain Resort 2021, Limited Edition Cosmetic Bag din acest sezon este disponibila în trei culori: roșu corai, turcoaz și albastru cobalt.

Cosmetic Bag conține unul din produsele esențiale din acest sezon: Leave-In Conditioning Spray care are grijă de părul și pielea capului și netezește firele de păr rebele, un produs ideal pentru a reîmprospăta coafura în timpul călătoriilor. Pieptănați părul cu pieptenele colorat pentru o distribuire uniformă a produsului în păr. În timp ce părul absoarbe ingredientele nutritive ale Leave-In Conditioning Spray, bucurați-vă de un moment de relaxare cu Masca pentru ochi pentru a vă deconecta de la agitația urbană.

· Limited Edition Cosmetic Bag este disponibilă în trei culori electrice: roșu corai, turcoaz și albastru cobalt

· Inspirată din colecția Balmain Spring-Summer 2021

Include:
· Leave-In Conditioning Spray (50 ml/1.69 fl.oz)
· Pocket Comb
· Eye Mask

Produsele sunt disponibile in saloanele partenere Balmain Hair BACKSTAGE SESSION CASE
Limited Edition Spring-Summer 2021

O geantă luxoasă cu logo Balmain care poate păstra cu ușurință produsele esențiale din acest sezon pentru a avea mereu un păr sănătos, ce strălucește. Cureaua pentru încheietura mâinii este confortabilă de purtat în timpul călătoriei sau în backstage.

Conținutul acestei Limited Edition Spring-Summer 2021 Backstage Case a fost special gândit pentru a acorda mai multă atenție părului în timpul sezonului estival.

Spray-ul pe bază de sare de mare oferă textură, definiție și volum. Aplicați la rădăcină pe părul ud și pe lungimi și vârfuri pe părul uscat pentru a oferi textură și volum. Pentru a proteja și repara părul de efectele nocive ale soarelui, aplicați un Protection Spray. Formula acestuia este îmbogățită cu filtre UVA și UVB care hrănesc și tratează părul expus la soare, clor sau apa mării. Învăluiți părul cu Sun Protection Spray înainte și în timpul expunerii la soare pentru a proteja, hrăni și hidrata părul. Piptănați părul cu ajutorul pieptenului turcoazpentru a distribui uniform produsul prin păr.

Include:
· Texturizing Salt Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
· Sun Protection Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
· Turquoise pocket comb

Produsele sunt disponibile in saloanele partenere Balmain Hair Couture.

👩‍🦱SUMMER BREEZE SET
Limited Edition Spring-Summer 2021
Limited Edition Summer Breeze Set este setul perfect pentru a crea bucle fără a folosi ondulatorul sau placa. Peria turcoaz Detangling Brush are blistere flexibile care ajută la descurcarea părului, masând în același timp și scalpul. Texturizing Salt Spray oferă textură și flexibilitate coafurii. Pieptănați cu ajutorul periei Detangling Brush disponibilă în acest sezon pe culoarea tutcoaz și pulverizați ușor pe lungimi și vârfuri Texturizing Salt Spray. Împărțiți părul în doua secțiuni și răsuciți fiecare secțiune pe un cordon și lăsați părul prins până a doaua zi dimineață sau timp de 4 ore. Periați părul cu ajutorul Detangling Brush pentru a desface buclele.
Bucurați-vă de bucle fără a folosi ondulatorul!

Include:
· Texturizing Salt Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
· Detangling Brush
Produsele sunt disponibile in saloanele

👩‍🦳SIGNATURE FOUNDATION SUMMER SET
Limited Edition Spring-Summer 2021

Limited Edition Summer Signature Foundation este setul ideal pentru a crea baza potrivită pentru a realiza orice coafură. O combinație de Argan Moisturizing Elixir și Leave-in Conditioning Spray care vă oferă un plus de strălucire, netezește firele rebele și ingrediente hrănitoare cu un miros divin, specific brandului Balmain Hair Couture. Filtrele UV protejează părul împotriva factorilor externi.

Include:
· Argan Moisturizing Elixir (100 ml/3.38 fl.oz)
· Leave-in Conditioning Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)

Produsele sunt disponibile in saloanele partenere Balmain Hair Couture.

WWW.BALMAINHAIR.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *