Quote

Amazing party

Amazing Jewelry prețuri speciale

Amazing Jewelry prețuri speciale

AMAZING PARTY
În cea mai crazzy-costumată seară a anului, de Halloween, am fost la o petrecere de pomină, cu bijuterii cool, măști, pisici negre cu sclipici și machije îngrozitor de… cool.
Pe scurt, o petrecere amazing – petrecerea prin care brandul de bijuterii Amazing și-a încheiat, de altfel, campania “Revoluția prețurilor”.

Iar petrecerea a luat sfârșit în modul cel mai plăcut cu putință: cu tombola de Halloween, care a fost câștigată de către Lavinia Stegaru, o clientă Amazing care a primit un voucher de 300 lei, dar alte campanii ale prețurilor mici continuă în magazinul din Promenada și în alte două magazine care se vor deschide, până la finalul anului, în Iulius Mall din Timișoara și în București Mall.

AMAZING PRICE REVOLUTION
La numai două luni de la lansarea pe piața din România, Amazing Jewelry a creat deja un adevărat femomen de stil – bijuterii extrem de diversificate, cu modele cool & classy, din clasa fine jewelry la prețuri accesibile.
Povesteam, luna trecută, despre Revoluția prețurilor – campania care a adus, în luna octombrie, un trafic de invidiat în magazinul Amazing Jewelry din Mall Promenada.
Campania s-a încheiat la 1 noiembrie cu petrecerea de Halloween în care bijuteriile cu megadiscount-uri au accesorizat cele mai cool ținute ale noastre, invitatelor.

La petrecerea Amazing ne-am bcurat de machiajele cool imaginate de echipa de la Inglot și de coafurile asigurate de salon Rooms, care au creat efecte speciale. Și am stat la povești – nu de groază, ci frumoase, ca între prieteni, la un cocktail Amazing, cu cafea și amaretto, preparate și oferite de Manufaktura și care au făcut deliciul serii. Nu mai e cazul să menționez că selfie-camera din magazin a constituit încă un element de distracție.

AMAZING JEWELRY
M-au încântat și efectiv nu aș putea să aleg o singură piesă dintre cele din colecțiile Amazing!!! Bijuteriii din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben sau roz de 18 karate, cu cristale, perle sau diamante te cuceresc de la prima privire si probare, atât pentru designul minimalist, cool, cât și pentru prețurile lor revoluționare în domeniu, de la 10 la 50 de euro.

Colecțiile Love, Freedom, World of Rings și Trending, care vin într-o avalanșă de simboluri – inimi, aripi de îngeri, declarații de dragoste și complimente, buze, cruci și semne zodiacale – acoperă o gamă largă de preferințe și constituie idei de cadouri elegante.

Pentru mai multe detalii și oferte și pentru a admira sau cumpăra bijuteriile Amazing intră pe site-ul amazing-jewelry.ro și paginile de Facebook și Instagram Amazing Jewelry România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *