Gallery

All about Freedom and make-up

Ce ai spune astăzi despre o lecție de libertate? Despre libertatea alegerilor în make-up!
La asta m-am gândit imediat ce am pășit în Paradisul femeilor – raiul machiajului și al culorilor din magazinul Inglot de pe Bd. Unirii. Un magazin unde multitudinea de produse cosmetice, atât de colorate și variate de nu mai știi unde să privești și ce să testezi prima dată, îți dau cea mai mare libertate de alegere.
Ce spui, accepți provocarea plină de creativitate și de nuanțe de a-ți alege produsele și stilul Inglot cele mai potrivite? Provocare lansată prin colecția What a spice.

Preferatele mele: nuanțele purpurii de makeup de la Inglot

Preferatele mele: nuanțele purpurii de makeup de la Inglot

WHAT A SPICE FROM INGLOT.
What a spice este o colectie plină de pigmenți… condimentați și de nuanțe ispititoare de toamnă, de pasteluri intense, de la nuanța prunei la violet, la maro-ciocolatiu si rosu apetisant.
Indiferent daca preferi sa-ti evidentiezi ochii sau buzele, in aceasta colectie gasesti ceva potrivit pentru tine.

PURPLE RAIN
Care sunt preferatele mele din noua colecție Inglot? Greu de spus, greu de ales! După o oră jumătate de testat și plimbat printre mesele și rafturile cu produse de make-up din magazinul Inglot, cu maaare greutate m-am decis asupra unei nuanțe de violet de fard de pleoape și la un ruj într-o nuanță pastel intens de prună.

DE CE M-AM ÎNDRĂGOSTIT DIN NOUA COLECȚIE INGLOT
O colecție atât de amplă!
10 Palete Freedom System – farduri de pleoape cu pigmenți extrem de intenși și variați, încât prima impresie când am intrat în magazin a fost că am pășit într-un curcubeu.

10 Rujuri Matte în nuanțe seducătoare de toamnă.

5 Creioane de buze ColourPlay, pentru o conturare impecabilă.

Cele mai bogate tonuri mate pentru ochi si pentru buze, de la variante neutre la cele foarte indraznete, iti vor condimenta cu siguranta intregul look. Să nu uităm că Inglot lucrează cu make-up artisti si consultanti de culoare, pentru a aduce pe piata cele mai noi tendinte in materie de culoare, textura si forma.

JOACA DE-A CULORILE
Am vrut neapărat să știu mai multe despre Inglot.
Și am aflat că are deja 30 de ani de experiență și că a fost fondat de catre un tanar chimist care lucra la acea vreme in departamanetul R&D al unei companii farmaceutice Wojtek Inglot. Un farmacist căruia cu siguranță îi plăceau foarte mult culorile, am concluzionat eu, dar, mai ales, își dorea să produca o serie de cosmetice de inalta calitate, la preturi rezonabile si accesibile, folosind doar cele mai bune ingrediente posibile si materiale prime de la cei mai stimati furnizori.

Inglot a lansat prima oja din lume care lasa unghia sa respire, ceea ce asigura o ingrijire mai sanatoasa pentru unghii, in timp ce le intensfica frumusetea.
În plus, sistemul unic Freedom System le permite clientilor sa experimenteze cu nenumarate combinatii de nuante si culori și cu diferite produse pentru fata. Practic, ne oferă oportunitatea să dăm frâu liber imaginației și creativității și să ne creăm paleta noastră personalizata de farduri. Pentru o toamnă în culori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *