Adio, gripă!

Scapi de gripă sau răceală cât ai spune Gripovit®! A sosit acea perioadă din an în care planificăm vacanțele la ski, după-amiezele pe patinoar sau weekend-urile la cabana preferată de la munte, alături de prieteni. De multe ori însă, amânăm micile bucurii oferite de sezonul rece din cauza răcelilor sau a gripelor.

Cum ne putem proteja de acestea?

Prin prevenție și ameliorarea eficientă a simptomelor! Iarna aduce cu sine o serie de provocări pentru organism, iar susceptibilitatea crescută la viroze respiratorii și infecții virale devine mai devreme sau mai târziu o realitate.

Organismul nostru este foarte priceput în a lupta cu virușii și bacteriile cu care intrăm în contact zi de zi, dar stresul, lipsa exercițiului fizic regulat, lipsa odihnei corespunzătoare sau a unei diete sănătoase ne pot slăbi rezistența naturală în fața agenților patogeni.

Din acest motiv, un stil de viață sănătos și furnizarea nutrienților și vitaminelor cu rol cheie în funcționarea sistemului imunitar vor contribui substanțial la puterea sa de răspuns în fața gripei sezoniere sau a răcelilor.

Gama de produse Gripovit® are la bază ingrediente complexe care au rol de prevenție, prin menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în special în perioadele de primăvară, toamnă și iarnă.

Iar pentru momentele în care organismul tău luptă împotriva unui virus sezonier, suplimentul alimentar Gripovit® ajută la diminuarea simptomelor asociate atât răcelii, cât și gripei.

Fiind dedicată întregii familii, gama de produse Gripovit® poate oferi o ameliorare eficientă a simptomelor, având rol benefic în susținerea sistemului imunitar al celor dragi și a organismului afectat de răceală/gripă sau carențe de vitamina C.

Produsele Gripovit® conțin ingrediente naturale bogate în vitamina C, precum coacăzele negre, zmeura, fructele de soc și hibiscus, dar și un plus de vitamina C și zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Pentru un plus de protecție, ghimbirul menține sănătatea bronhiilor, ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii și la respirația normală, precum și la menținerea unor secreții optime în tractul respirator, iar mierea acționează ca un antibiotic natural, cu puternic efect imunostimulator. Iar pentru cei sensibili, există și varianta prietenoasă fără zahăr!

Cu doar 1 plic Gripovit® pe zi, atât adulții, cât și copiii pot beneficia de o barieră imunitară puternică primăvara, toamna și iarna și de un aliat eficient în combaterea simptomelor neplăcute ale răcelii și gripei. Sezonul rece nu trebuie să fie sinonim cu zilele petrecute în casă, cu febră sau strănuturi, ci cu timp liber petrecut afară și o stare generală de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *