Quote

Abercrombie &Fitch a lansat First Instinct – For Her și în România!

INSTINCT. FIRST INSTINCT!
Abercrombie &Fitch a tradus atracția inefabilă a primei priviri, a primului instinct într-un parfum. Parfumul care spune povestea primului instinct al Ei, întâlnindu-l pe El. În noul “First Instinct” For Her, pe care tocmai ce l-am descoperit în Douglas ParkLake, la lansarea sa în România, printre flori albe, luxuriante și seducătoare, într-o întâlnire inedită, one to one.


UN PARFUM PASIONAL
Design-ul noului parfum – dezvoltat de Fabrice Legros (Studio Pi) – este bazat pe constructia pătrățoasă, dar cu rotunjimi, care conferă feminitate și amintesc de Ea, protagonista și sursa de insirație a întregii povești “First Instinct” For Her.
Capacul roz deschis, metalizat si placa metalica de pe sticlă transmit mostenirea necontestata Abercrombie & Fitch.
Iar suprafata lucioasă și unduitoare a sticlei transparente este o invitatie senzuala la a fi descoperită, cucerită, devorată…

ÎNTÂLNIRE IREZISTIBILĂ
Să nu uităm că “First Instinct” for Women este interpretarea aromata a dragostei la prima vedere si conexiunea primara, acel moment care nu poate fi exprimat in cuvinte, care nu poate fi anticipat. Ci doar trăit și simțit pe propria piele.
Rezultatul?
Un parfum jucaus, feminin si ademenitor, cu o deschidere senzuala, o dezvoltare spumoasa si un traseu irezistibil și seducator prin sine însuși, fara niciun efort.

Femeia First Instinct este carismatică. Unica, deosebita, autentică, frumoasa in mod natural, ea îsi urmeaza instinctele cu stilul său innascut, cu șarm si feminitate.

AROMELE FLORALE SE CONTOPESC CU CELE ORIENTALE
“First Instinct” for Women te cucerește încă de la început cu notele sale sofisticate și jucăușe, de flori de Magnolie sarutate de soare, imperecheate cu Coaja de Grapefruit. Acorduri puternice, ce trezesc simturile, in timp ce Fructul Pasiunii aduce intensitate și luminozitate.
Notele de mijloc sunt senzuale și captivante: Floarea de Portocal Salbatic, Orhideea Fluture, impletita cu exoticul Nufar.
Parfumul te învăluie și cucerește iremediabil cu acordurile finale: Ambra Calda inflacarata, în amestec cu Cremoasele Tonka si Moscul ademenitor.

Cum ți se pare povestea First Instinct? Te invit să o descoperi și tu, transpusă în arome, și pe rafturile parfumeriilor din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *