Gallery

A GLAMOROUS HAIR SHOW BY JOICO

Săptămâna trecută, în cadrul unui show de stil şi rafinament, JOICO Glamour Hair Show, Ryan Nicoletti Dowd ne-a impresionat si incantat pe toate cele strânse în sala ArCub!

Veşti bune pentru toţi cei si cele cărora ne pasă de cum arată părul nostru, de cum este ingrijit şi de cum este pus în valoare, prin niste tunsori si coafuri de senzatie:

TOP LINE EUROPA l-a adus pentru prima data in Romania pe Ryan Nicoletti Dowd, unul dintre membrii originari ai echipei educationale si de design JOICO la nivel mondial.
Cu o experienta de peste 20 de ani in industria de hairdressing, palmaresul lui Ryan este cel care-l recomanda drept unul dintre cei mai valorosi hairstylisti din lume la ora actuala.
One man show.
Si iata ca am avut onoarea să îl admir zilele trecute pe Ryan executând în direct nişte coafuri senzaţionale, pe scena spectaculoasei săli ArCub.

JOICO – TURN HEADS!
In interpretarea extraordinara a lui RYAN NICOLETTI Dowd am aflat detalii despre ultima colectie JOICO, precum si care sunt tendintele de avangarda ale anului viitor.

Am testat şi mi-au plăcut:

GAMA VERDE:
Noua gamă Body Luxe de la Joico – pentru un păr cu volumul dat la maxim. Şampon, balsam şi spumă de păr aerată. Ca o frişcă delicioasă :), care îi conferă părului corp şi volum extrem.

GAMA AURIE:
Sunt deja fană declarată a uleiului de păr pentru repararea vârfurilor deteriorate K-PAK, excelent mai ales pentru un păr ondulat,, cu tendinţe de uscare la vârfuri, aşa cum este al meu.
Iar acum am testat întreaga Gama Joico K-PAK – kitul salvator pentru păr deteriorat, cu sampon, balsam si mască-tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *