Quote

7 sfaturi pentru o piele protejată întreaga vară!

Știai că….?
… Razele UVA îmbătrânesc pielea prematur, iar cele UVB provoacă arsuri.

… Uite-te bine pe etichetă și documentează-te: unele produse nu protejează decât împotriva razelor UVB!

… Când alegi produsele cu SPF, este indicat să fie mai mare de 25.

… Natura ne-a oferit numeroase resurse pentru protejarea pielii. Uleiul de argan, de gălbenele și menta sunt doar câteva dintre ingredientele benefice ce se regăsesc în gama Kräuter, recunoscute pentru hidratarea şi protejarea pielii de arsurile solare, vânt și înţepăturile de insecte.

Amintește-ți că întreaga vară pielea noastră este… în pielea goală! 🙂 Și că are nevoie de o protecție specială! Chiar dacă în mod normal ar fi bine să ne protejăm în fiecare zi din an împotriva razelor ultraviolete, fie iarnă, fie vară, în sezonul estival stăm întotdeauna mai mult la soare, în aer liber, la plajă sau în plimbările prin parc, pe munte ori prin orașele în care călătorim. Este deci momentul ideal să conştientizăm că pielii îi trebuie acordată o îngrijire specială pentru a o menţine sănătoasă şi frumoasă.

Iată și recomandările de care ar trebui să ţii cont pentru a te bucura toată vara de o piele strălucitoare, bronzată uniform, fermă şi catifelată.
7 sfaturi utile pentru sezonul estival și câteva produse cu ingrediente din natură, pentru un bronz sănătos şi de lungă durată!
1. Aplică factorul de protecţie înainte de a te îmbrăca
Nu aştepta să te îmbraci şi abia apoi să aplici crema cu factor de protecţie unde mai ai loc. Există un motiv foarte întemeiat pentru care crema de protecţie trebuie aplicată înainte de a te îmbrăca. Factorul de protecţie solară are nevoie de cel puţin 20 de minute pentru a intra în piele. În plus, atunci când deja te-ai îmbrăcat şi vrei să aplici crema, nu vei acoperi decât foarte puţine zone ale corpului.

2. Alege produsul în funcţie de tipul tău de piele

Dacă ai o piele sensibilă, ar trebui să alegi produse cu ingrediente naturale, antiinflamatorii, potrivite pentru un ten sensibil şi o piele cu tentă roşiatică. Uleiul de argan este de asemenea un ingredient foarte hrănitor pentru persoanele cu piele uscată.
Încearcă emulsia de plajă pentru protecţie solară, cu ulei de Argan BIO Kräuter®, cu SPF 25, potrivită pentru întreaga familie care protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB.
Uleiul de argan BIO ajută la prevenirea arsurilor solare, îmbătrânirea prematură a pielii şi asigură o bronzare uniformă. Acizii graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6 ajută la regenerarea pielii şi la intensificarea procesului de bronzare, precum şi la menţinerea unei pieli catifelate.

3. Machiajul nu te protejează
Chiar dacă vedem scris de multe ori pe recipientele produselor de make-up că ar avea factor de protecţie, nu trebuie să ne bazăm pe asta. Ar trebui să aplici mai mult de 10 straturi de pudră ca să te poată proteja precum o cremă cu factor de protecţie. La fel se întâmplă şi în cazul fondului de ten. Aplică întotdeauna crema cu protecţie solară înainte de orice alt procedeu din ritualul tău de înfrumuseţare.


4. Ţine cont de perioada de valabilitate a produselor

Cu toţii avem crema aceea de protecţie rămasă pe etajeră, în baie. Este foarte important ca soluţia pe care o folosim să fie „proaspătă”. Ingredientele active din acest tip de creme îşi pot pierde din proprietăţi odată cu trecerea timpului. Verifică întotdeauna data de expirare.

5. Fără buze crăpate
Buzele sunt foarte sensibile sub efectul dăunător al soarelui şi multe femei uită să le acorde atenţia necesară. Foloseşte un balsam de buze protector cu gălbenele BIO Kräuter® pentru a hidrata şi calma, dar şi diminua eventualele iritaţii cu ajutorul uleiului de gălbenele.
Aplică-l de câte ori simţi nevoia. Uleiul de gălbenele BIO din componență diminuează iritațiile, iar uleiul de măsline hrăneşte şi redă buzelor aspectul natural. Formula extrem de blândă, textura cremoasă şi mirosul plăcut fac din menţinerea sănătăţii buzelor o plăcere zilnică.

6. Hidratare, hidratare si iar hidratare!
Atât pentru piele, cât și pentru întregul organism. Se spune că în momentul în care îți este sete, organismul este deja deshidratat și îți transmite semnale de alarmă! Nu uita deci să bei cât mai multă apă și ceaiuri răcoritoare cât stai la plajă și după, evitând sucurile carbogazoase.
Iar pentru pielea corpului și față, folosește, atât dimineața, cât și după plajă, creme hidratante.

7. Nu uita de protecţia de după plajă!
După plajă, pielea are nevoie de hidratare și de o îngrijire adecvată pentru a evita mâncărimile, roşeaţa sau senzaţia neplăcută de piele arsă de soare.
Gelul pentru cmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter® revigorează, relaxează şi calmează pielea înroşită, arsă de soare precum şi pielea care prezintă iritaţii rezultate în urma înțepăturilor de insecte, plante iritante şi mici zgârieturi.
Menta BIO din componența produsului tonifică musculatura, stimulează circulaţia sanguină periferică şi are proprietăţi astringente.

Cele peste 300 de produse Life Care BIO, cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care®, cât şi online, direct pe life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *