Gallery

7 mirese pentru 7 fraţi. Şi 7 rujuri pentru 7 vedete!

Îţi mai aminteşti filmul clasic “7 mirese pentru 7 fraţi”? Un film în care toate lucrurile se aranjau perfect, astfel încât fiecare personaj să îşi găsească jumătatea – persoana cea mai potrivită?!
Da, toate visăm să intalnim bărbatul ideal, sa gasim ceea ce ni se potriveşte cel mai bine în viaţă şi… sa descoperim rujul roşu perfect! 🙂
Un ruj roşu. Extrem de îndrăzneţ, provocator, o armă de seducţie.
Da, ştiu, roşul nu este o culoarea usor de purtat pe buze. Roşul este o atitudine, în sine. Iar rujul roşu trebuie purtat cu multă personalitate şi cu atitudine de divă!

Pentru ca noi toate să putem îndrăzni să purtăm toate culorile pe buze, Collection Exclusive ne propune, în fiecare an, câte o alta colectie, cu noi şi noi nuanţe de rujuri.

Astfel, dupa nuantele nude, L’Oréal Paris creează, sezonul acesta, Collection Exclusive Pure Reds – cea mai pretioasa colectie de makeup L’Oreal Paris!
O colectie de 7 stele,
cu 7 nuante de ruj roşu
si 7 lacuri de unghii,
care poarta semnaturile a 7 ambasadoare celebre L’Oreal Paris.

7 nuanţe de roşu cu nume răsunătoare, de Hollywood:
Natasha, Julianne, J.Lo, Frieda, Eva, Doutzen, Blake.

7 nuanţe de roşu mat, menite sa ofere fiecarei femei culoarea care sa ii scoata in evidenta frumusetea.

Toata experienta makeup artistilor a fost folosita pentru a crea aceste culori unice, cu o formula mata exceptionala de o intensitate care iti taie rasuflarea.

Collection Exclusive Pure Reds este ultra-feminina, extrem de elegantă şi de seducătoare, pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca culoarea care i se potriveste.
Eu nu m-am ferit niciodată de roşu! Sper ca, de acum înainte, nici tu să nu te mai fereşti!

COLLECTION EXCLUSIVE Pure Reds, EDITIE LIMITATA – o colectie specială, de rujuri mate si hidratante, cu particule de catifea, pigmenti puri si ulei de jojoba.
Un roşu unic, special, pentru că fiecare dintre noi este unică!
# Preturile recomandate ale produselor sunt:
Ruj Color Riche Pure Reds: 54,99 lei,
Lac unghii Le Vernis: 15 lei

# SFATUL L’OREAL:
Pentru un rezultat mat unic, aplicati culoarea cu degetele prin tapotari succesive dinspre centrul buzelor spre colturi.

Acum, cred ca va fi mult mai usor sa ne gasim chiar acel rosu care sa ne placă, la care visam, pe care l-am tot căutat si care este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi! Nu-i aşa?! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *